Uusimmat

Viron matkailu piristyi selvästi kesäkuussa – laivamatkoille runsaasti varauksia

 Tallinnaan liikennöivän Eckerö Linen laivoihin on tehty kesäkuussa jo lähes 60 000 matkavarausta. 

Viro kiinnostaa suomalaisia kesäkohteena ja matkavaraukset Eckerö Linen laivoille ovat lähteneet reiluun nousuun.

– Ennen matkustusrajoitusten poistamista laivamatkojemme varaustilanne oli hyvin matala, mutta nyt meille on tehty jo lähes 60 000 matkavarausta kesäkuulle, sanoo Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen.

Keronen muistuttaa, että vain puolet laivojen kapasiteetista on varattavissa.

– Suomalaisilla on ollut tarve päästä nauttimaan lomasta Virossa, mutta laivoilla on vielä hyvin väljää. Matkustajamäärät ovatkin vielä selvästi alle puolet normaalista määristä kesäkuussa. Suomalaisten kesälomakauden nyt alkaessa odotamme varausten kasvun kiihtyvän entisestään, hän jatkaa.

Laivojen buffetpöydät avautuvat

Eckerö Linen kesän saaristolaisbuffet avataan perjantaina 26. kesäkuuta 2020.

– Buffet on ollut jo pitkään asiakkaidemme suosiossa ja olemme iloisia, että pystymme nyt tarjoamaan heille uuden saaristolaisbuffetin kaikkine herkkuineen – toki turvallisuusnäkökulmat huomioiden”, Keronen kertoo.

Tekstimainos: Varaa matkasi Tallinnaan Eckerö Linellä

Alentunut kysyntä laskee erityisesti hotellihintoja Tallinnassa

Kansainväliset matkustajat ympäri maailman eivät vielä matkustusrajoitusten vuoksi pääse totuttuun tapaan Tallinnaan, mikä vähentää merkittävästi turisteja kaupungin hotelleissa ja ravintoloissa.

– Hintataso Tallinnassa on tällä hetkellä erittäin edullinen ja hotelli- ja ravintolapalveluiden laskenut kysyntä näkyy erityisesti hotellihinnoissa. Viiden tähden hotelleihinkin pääsee parhaimmillaan alle 100 eurolla per yö. Laivamatkat ja hotelliaamiaisen sisältävän matkapaketin hinta näihin hotelleihin on tällä hetkellä alkaen 81 euroa, kertoo Keronen.

Myös ravintoloiden hintataso on alhaisempi kuin Suomessa.