Uusimmat

Viking Line aloittaa risteilyliikenteen Helsingistä Maarianhaminaan

Viking Line siirtää M/S Gabriellan Helsingin ja Ahvenanmaan väliseen risteilyliikenteeseen heinäkuusta alkaen kolmeksi päiväksi viikossa.

Päivävierailu kesäkaupungissa Maarianhaminassa tarjoaa matkustajille mahdollisuuden tutustua Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja matkailukohteisiin. 

Viking Linen erikoisristeilyillä voi nähdä kauniin saariston, sekä Itämeren keskellä sijaitsevan kesäkaupungin.

M/S Gabriellalla on heinäkuussa lähdöt Helsingistä maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 15.30.

Laiva saapuu Maarianhaminaan seuraavana päivänä klo 8 ja lähtee takaisin Tallinnan kautta Helsinkiin klo 16.

Ahvenanmaalla matkustajat voivat viettää päivän pittoreskissa Maarianhaminassa tai osallistua tarjolla oleviin ohjelmiin. On myös mahdollista ottaa oma auto tai polkupyörä mukaan matkalle ja tutkia ympäristöä tarkemmin.

–  Yhtiömme juuret ovat Ahvenanmaalla, ja toimintaa leimaa vielä nykyäänkin todellinen rakkaus mereen ja luontoon, joiden keskellä yhtiön perustaja kasvoi, sanoo Viking Linen toimitusjohtaja Jan Hanses.

M/S Gabriellalla on tarjolla useita hyttikategorioita, kaikkea Ville Viking -perhehyteistä omalla parvekkeella varustettuihin luksushytteihin kannella 11.

Laivalle otataan vajaa puolet normaalista matkustajmäärästä, jotta matkustajien välillä voidaan pitää turvavälit.

Samoin laivalla rajoitetaan asiakasmääriä ravintoloissa ja myymälöissä. Ravintoloiden annoksia voi ostaa take away -annoksia tai tilata huonepalvelun hyttiin. Laivalla on tarjolla spa-palveluita, mutta muutoin saunaosastot ovat kiinni.