Uusimmat

Uusittu klassikkohotelli Marski by Scandic avautuu peruskorjauksen jälkeen

Kokonaan remontoitu Marski by Scandic avautuu Suomen ensimmäisenä Signature -hotellina kesäkuun alussa Helsingin ydinkeskustassa.

Legendaarisena kohtaamispaikkana ja uusien ilmiöiden synnyinsijana tunnettu Marski tarjoaa jatkossakin tilan, jossa sekä matkalaiset että paikalliset voivat hengähtää sekä nauttia kiinnostavista kohtaamisista aamusta myöhäiseen iltaan.

Nyt remontoitu ja 3. kesäkuuta uudelleen avattava Marski oli 1960-luvun Helsingissä tärkeä kohtaamispaikka. Hotellissa yöpyivät kaikki vaikuttajat poliitikoista maailmantähtiin.

”Marskissa kaupunkikulttuuri, luovuus ja yrittäjyys kohtaavat suomalaisuuden ja kaikki sen piirteet: rehtiyden, kunnioituksen ja omaleimaisuuden”, kertoo Marskin hotellinjohtaja Jouko Puranen. 

”Lopputuloksena on persoonallinen hotellikokemus, joka avaa ovet aitoon Helsinkiin ja moderniin suomalaisuuteen, sellaisena kuin me sen koemme.”

Marski by Scandicissa on 363 huonetta, monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat, ravintola Kuusi Palaa, Marskin baari, kahvila 7:01, sauna wellness-osastoineen sekä yksityinen pysäköintihalli.

Huonevalikoimassa on useita vaihtoehtoja aina ylellisistä sviiteistä ja saunallisista huoneista ikkunattomiin huoneisiin, joissa kaupungin vilinä ei häiritse. Hyvän unen takaamiseksi sänkyjen patjoihin ja tyynyvalikoimaan on kiinnitetty erityistä huomiota.

Uusi Marski by Scandic on energinen ja ennakkoluuloton tukikohta rehelliselle, omalaatuiselle ja uutta luovalle Suomelle.


Hotellinjohtaja Jouko Puranen

Tekstimainos: Varaa huone Marski by Scandicista

Marski by Scandicin ravintola, kahvila ja baari

Marskin baari on klassikko, josta tuli remontin myötä uuden ajan suomalainen cocktailbaari.

Marskin baarissa kohtaavat laadukkaat raaka-aineet, mutkaton palvelu ja välitön tunnelma. Drinkkilistalla tarvittavat raaka-aineet ovat läheltä ja yhteistyö tiivistä valikoitujen kotimaisten tuottajien kanssa.

Myös ravintola Kuusi Palaa liputtaa puhtaiden suomalaisten raaka-aineiden ja yhdessä syömisen puolesta.  

”Ravintolan menu leikittelee yhtä luovasti ruoalla kuin ravintolan nimi suomen kielellä. Kuusi palaa, puoli kuusi vai tupla kuusi”, hehkuttaa keittiöpäällikkö Sami Lyly.

”Keittiöstä valmistuvat suomalaiset klassikot, kuten makaronilaatikko ja Mokka6Palat, sekä kansainväliset klassikot kylmäsavulohisushit ja spring rolls suomalaisilla mauilla.”

Lisäksi ravintolan showkeittiö toimii näyttämönä, joka on tuotu niin lähelle, että jokainen asiakas pääsee katselemaan ja haistelemaan tunnelmaa. Aamusta iltaan.

Kahvila 7:01 on saanut nimensä tarinasta, jonka mukaan marsalkka Mannerheim nautti aamukahvinsa tasan kello 7:01.

Marskin uusi kahvila 7:01 tarjoaa nopean kahvin työmatkalaiselle, eväät kaupunkikierrokselle sekä täydellisen kahvin treffeille. Kahvilan nimikkopaahto 7:01 on punavuorelaisen, palkitun pienpaahtimo Kaffa Roasteryn käsialaa.

Huonevaraukset: Marski by Scandic