Uusimmat

Uusi Original Sokos Hotel Tripla avautui – urbaani kaupunkihotelli Helsingin Pasilassa

Hyvien liikenneyhteyksien varrelle, Pasilan aseman yhteyteen kauppakeskus Triplaan avautunut hotelli panostaa palveluun, yhteisöllisyyteen ja uudenlaisiin kohtaamisiin.

Original Sokos Hotel Tripla sijaitsee Helsingin Pasilassa. Sokos Hotels -ketjun uusin hotelli kohoaa yli 90 metriä meren pinnan yläpuolelle. Hotellissa on 14 kerrosta, 430 huonetta ja 1011 vuodepaikkaa.

Aamiainen tarjoillaan hotellin 6. kerroksessa maanantaista perjantaihin klo 6.30-9.30 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 7-11.

– Sijaintinsa puolesta Original Sokos Hotel Tripla on poikkeuksellinen. Kehäradan ansiosta hotelliin voi siirtyä mistä päin maailmaa tahansa käytännössä sisätiloissa, sanoo hotellinjohtaja Hanna Riihimäki.

Omalla autolla tuleville pysäköinti on mahdollista kauppakeskuksen pysäköintihallissa P3, P4 ja P5 kerroksissa. Hallissa on viitoitus hotellin omille hisseille. Hotelliin on hyvät yhteydet junalla myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

– Matkailu Helsinkiin kasvaa voimakkaasti, ja tähän kehitysnäkymään hotelli on osaltaan vastaamassa. Kysyntä hotellin tapahtuma- ja majoituspalveluille on ollut kova, ja varausaste on jo ylittänyt odotukset, kertoo Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom.

Kaupungin suosituimmat matkakohteet sijaitsevat vain kivenheiton päässä hotellista. Lähellä ovat esimerkiksi Hartwall areena, Helsingin messukeskus, Linnanmäki ja Kallion urbaani kaupunkielämä.

Huonevaraukset booking.comista: Original Sokos Hotel Tripla

Sokos Hotellien Onnellisia unia -konsepti

Hotellihuoneessa vieraalle halutaan tarjota mahdollisuus lepoon ja rentoutumiseen. Hotellin sisustuksessa on keskitytty rauhoittavan tunnelman luomiseen ja hotellihuoneiden lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat avaavat inspiroivan näkymän Helsinkiin.

Huoneen televisiosta löytyy viisi videota parantamaan vieraiden unta. Kolmessa videossa Suomen johtava unilääkäri Henri Tuomilehto Coronaria Uniklinikaltalta kertoo miten hyvä ja onnellinen uni mahdollistuu ja miten siihen voi itse vaikuttaa. Kuntokeskus Liikku on tehnyt kaksi videota, joista toinen on illalle sopiva rauhoittava ohjelma ja toinen aamulle, jolla keho herää heti aamusta.  

”Usein ajatellaan, että hotellissa on hankala nukahtaa, kun ympäristö ja sen äänet ovat ainakin ensimmäisenä yönä vieraita. Mutta tosiasia on, että hotellissa voi nukkua jopa paremmin kuin kotona, kun tietyt arkielämään kuuluvat häiriötekijät puuttuvat ja huoneessa saa olla omassa rauhassaan. Lisäksi vuode on raikas, lämpötila yleensä sopiva nukkumiseen ja huone pimennettävissä kunnolla”, Tuomilehto toteaa.

Huoneen vuoteeseen on pedattu pehmeä ja puolikorkea Familon-tyyny sekä lämmin ja ilmava Familon-peite. Huoneeseen voi kuitenkin tilata lisämaksusta itselleen mieluisan tyynyn tai peitteen vastaanotosta Familon-menusta. Valittavana on tyynyjä eri korkeuksilla ja teknisillä ominaisuuksilla sekä lämpöä tasaava tai viilentävä peite.

Yhteistyötä kylien kanssa – urbaani kaupunkikylä

Sokos Hotel Tripla korostaa paikallisuutta tekemällä yhteistyötä yhdentoista kylän kanssa. Jokainen kylistä pääsee tuomaan nimensä, tunnelmansa ja uniikin tarjoomansa – kuten paikallisen pienpanimo-oluensa tai juurileipänsä.

Tarkoitus on, että vieras tuntee olevansa kuin kylässä hyvän ystävän luona.

Urbaanin kylän autenttisuutta hotelliin rakennetaan myös yhdessä Pasilan alueen asukkaiden kanssa.

– Olemme tehneet muun muassa yhteistyösopimuksen päivittyvän taidenäyttelyn kuratoinnista kaupunkitaiteeseen erikoistuneen Helsinki Urban Art -yhdistyksen kanssa. Sen myötä paikallisille sekä ulkomaalaisille taiteilijoille tarjoutuu mahdollisuus saada teoksiaan esille hotellin kotimaisille ja kansainvälisten vieraille, hotellinjohtaja Riihimäki jatkaa.

Huonevaraukset booking.comista: Original Sokos Hotel Tripla