Uusimmat

Tutustu Kreikkaan patikoiden – Apollomatkojen uudenlaiset lomaelämykset

Apollomatkat tuo Kreikan ja vaelluksen ystävien ulottuville uudenlaisia liikunnallisia lomaelämyksiä.

Uudet vaelluslomat suuntautuvat Kreikkaan, ja luvassa on upeita reittejä ylös vuorille, yli hiekkadyynien, läpi rotkojen ja pitkin rannikkoa.

Kreikka on täydellinen kohde patikointiin erityisesti keväällä ja syksyllä.

– Yhä useammat asiakkaamme haluavat pitää kuntoa yllä lomallakin, ja moni mainitsee suosikkilajikseen kävelyn tai patikoinnin luonnossa. Olemme järjestäneet patikointiretkiä kohteissamme jo useita vuosia, ja nyt valikoimaan tulevat uudenlaiset, ohjatut vaelluslomat Kreikassa, kertoo Apollomatkojen markkinoinnista vastaava Satu Kontulainen.

Uudet vaellusmatkat sijoittuvat syys-lokakuulle 2021, ja suuntautuvat Kreetalle sekä Pindus vuoristoon manner-Kreikassa.

Matkat on suunniteltu pohjoismaisille asiakkaille, ja ne vievät tutustumaan joihinkin Kreikan kauneimmista vaellusreiteistä. Ryhmän vetäjä on englanninkielinen, ja porukassa voi olla matkalaisia kaikista pohjoismaista. 

Vaellusmatkat on suunniteltu matkaajille, joilla on aiempaa vaelluskokemusta.

Kreikka saa useimmat ihmiset ajattelemaan valkoisia rantoja ja kristallinkirkkaita vesiä, mutta maassa on kiinnostavia luontokohteita. Esimerkiksi Luoteis-Kreikasta Epiruksen alueelta löytyy maailman syvin rotko, Vikos.

– Toivon, että vaelluslomamme tuovat asiakkaidemme ulottuville uudenlaisen, vielä tuntemattoman puolen Kreikkaa, sanoo Apollon kaupallinen johtaja Nina Hornewall.

Pindus-vuorten ainutlaatuisissa maisemissa vaelletaan kolme päivää ja loppuviikko vietetään Salvator Hotel Villas & Spa -hotellissa Pargassa. Vaelluksen ja lomailun yhdistelmä sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat yhdistää vaellusloman ja leppoisat lomapäivät korkeatasoisessa hotellissa.

Toinen vaellusmatka suuntautuu läntiselle Kreetalle. Matkalla patikoidaan Samarian rotkossa, kiivetään ylös Giglos-vuorelle ja vieraillaan tunnelmallisissa pikkukylissä.