Uusimmat

Turusta uusi lentoyhteys Serbian pääkaupunki Belgradiin heinäkuussa

Unkarilainen halpalentoyhtiö Wizz Air aloittaa suorat lennot Turusta Belgradiin 17. heinäkuuta 2020. 

Yhteyttä lennetään kahdesti viikossa, maanantaisin ja perjantaisin.

– Turun kaupungin kannalta on hienoa saada uusi reittiavaus vahvistamaan Turun lentoaseman reittitarjontaa tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Tämä luo uskoa maailman ja matkustamisen avautumisesta, korostaa Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola.

Belgrad on Serbian pääkaupunki, jossa asuu yli miljoonaa ihmistä. Kaupunki on viehättävä sekoitus itää ja länttä, ja se sopii kaikille, jotka etsivät Euroopasta uutta ja edullista kaupunkikohdetta.

Turun kansainvälinen lentoliikenne avautuu asteittain samalla kun kansallisia rajoituksia puretaan.

– Yhteiskunnan vaiheittain avutuessa olisi erityisen tärkeää, että elinkeinoelämän edustajat ja matkailijat ymmärtäisivät suosia Turun mutkattomia yhteyksiä Helsinki-Vantaalle pendelöinnin sijasta, Kirkkola painottaa.

Aikaisemmin tässä kuussa Wizzair ehti jo ilmoittaa toisesta uudesta Turkuun tulevasta lentoreitistä. Heinäkuun 12. päivästä alkaen Turun lentoasemalta pääsee lentoon kohti Kyproksen Larnakan kaupunkia.

Wizz Air aikoo lentää Turusta Kyprokselle asti kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin vuoden 2020 loppuun asti.

Larnaka on Kyproksen neljänneksi suurin kaupunki. Se on alueensa hallinnollinen keskus ja siellä asuu hieman yli 50 000 asukasta.