Uusimmat

Turun Laivahostel S/S Bore valittiin Suomen parhaimmaksi

Turussa Aurajoen länsirannalla sijaitseva entinen höyrylaiva S/S Bore saa kiitosta ainutlaatuisuudesta ja elämyksellisyydestä.

Booking.com

Suomen Hostellijärjestön hallitus nimesi S/S Boren Suomen vuoden 2020 hostelliksi asiakkaille suunnatun äänestyksen perusteella.

Laivahostellissa on 120 hyttiä ja 250 vuodepaikkaa. Hytit ovat 1-4 hengelle ja useimmissa niistä on oma suihku ja wc. Hostellissa toimii WiFi.

Turun kaupunki aloitti hostellitoiminnan S/S Borella vuonna 2011. Laivalla on yhä aistittavissa 1960-luvun risteilytunnelma.

”Laivahostel S/S Bore on täydellinen esimerkki siitä, miten uniikkeja hostellit parhaimmillaan ovat. Boressa yöpyminen on jo itsessään ainutlaatuinen kokemus”, sanoo Hostellijärjestön pääsihteeri Sanni Viirto järjestön tiedotteessa.

Entisen risteilyaluksen toiminta siirtyi matkailun palvelukeskuksesta Turun ammatti-instituutille vuoden 2018 alussa ja siitä on sittemmin rakennettu monialainen oppimisympäristö, jossa on päivittäin majoitustoiminnan lisäksi myös ravintola- ja kokoustoimintaa.

Lisäksi eri alojen opiskelijat pääsevät laivassa edistämään opintojaan aidossa työympäristössä.

” Kun laivan vivahteikkaaseen historiaan on vielä yhdistetty oppimisympäristö, on elämys taattu”, jatkaa Viirto.

Huonevaraukset booking.comista: Laivahostel S/S Bore

Laivahostelli S/S Boren hytti

Yleisöpalautteessa S/S Bore sai asiakkailta kiitosta:

Kokemuksen erityisyydestä ei voi väitellä! Laivan historia on kiinnostava ja tuotu hyvin esille. Vanhan ajan tunnelma on säilytetty. Kuin olisi aidolla matkalla höyrylaiva-aikana.

Laivahostelli oli elämys. Hieno miljöö, ystävällinen palvelu ja ihana tunnelma.

Kulttuurihistoriallisesti ainutlaatuinen ja omaleimainen. Mahtava aamupala, hyvät palvelut. Hienoa, että oppilaitosvoimin osataan pyörittää näin hienoa bisnestä.

Aamiaistarjoilua lukuun ottamatta S/S Boren ravintolat toimivat tilausravintoloina. Kesäisin Boren aurinkokannella on kahvila avoinna päivittäin. Hostellivieraat voivat viettää aikaa yhteisessä oleskelutila Taxfreessä.

S/S Bore-laiva kuuluu Forum Marinumin museolaivastoon ja museon tuottama näyttely laivan historiasta on nähtävillä laivan komentosillalla ja ylimmillä kansilla.

Huonevarauksen booking.comista: Laivahostel S/S Bore