Uusimmat

Turkish Airlines aloitti lennot Guineaan – lennot Länsi-Afrikkaan lisääntyvät

Turkish Airlines on aloittanut lennot Afrikassa sijaitsevan Guinean pääkaupunkiin Conakryyn. Guinea on Turkish Airlinesin reittiverkoston 296. kohde. Matkustus Afrikkaan on lisääntymässä.

Turkish Airlines lentää Conakryyn kahdesti viikossa maanantaisin ja torstaisin.

Lennot tapahtuvat kapearunkoisella Boeing 737-900 -kalustolla ja lennoilla on välilasku Ouagadougoussa.

Turkish Airlines on neuvotellut uuden reitin avaamisesta jo vuosia. Alunperin lentojen piti alkaa jo tammikuussa 2015, mutta ensilento viivästyi parilla vuodella.

– Lennot Conakryyn ovat osoitus vahvasta uskostamme Guinean talouden ja sen asukkaiden matkustuksen lisääntymiseen, sanoo Turkish Airlinesin markkinointipäällikkö Ahmet Olmuştur.

Turkkilaisyhtiö lentää nyt 296 kohteeseen 120 maassa. Länsi-Afrikassa reittikohteita ovat myös Accra, Abuja, Bamako, Dakar, Abidjan, Cotonou, Douala, Yaounde, N’Djamena, Ougadougou ja Niamey.

Conakry on Guinean pääkaupunki ja Guinean tasavallan yksi kahdeksasta hallintoalueesta. Matkailijalle Conakry on haasteellinen kohde, mutta on hitaasti muuttumassa avoimemmaksi. Kaupungissa on suhteellisen vähän nähtävyyksiä ja silmiinpistävää on roskaantuminen ja ruuhkat, mutta toisaalta vain harva on käynyt vielä Guinessa lomailemassa.

Ulkoministeriön on vuonna 2015 suositellut välttämään tarpeetonta matkustamista Guineaan silloisen ebolatilanteen sekä paikallisen terveydenhuollon kestokyvyn, yleisen turvallisuustilanteen ja liikenneyhteyksien mahdollisten häiriöiden takia.

Matkailusivusto TripAdvisor on listannut Conakryn suosituimpia hotelleja sekä nähtävyyksiä.