Uusimmat

Turkin Alanya suomalaisten suosikki kesällä 2020 – Aurinkomatkojen Top 5 kohteet

Taksim International Obaköy, Alanya

Aurinkomatkojen kesän suosituimmat kohteet löytyvät Välimeren alueella.

Italian kohteet nostivat suosiotaan jo viime kesänä, mutta tulevana kesänä etenkin Italian Gardajärven alue nousee jo kärkikahinoihin. Italia on monen suomalaisen kestosuosikki, sillä se tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja upeita luontokohteita.

Ensi kesänä paljon Italiaa kiertäneellekin löytyy jotain uutta, kun Aurinkomatkojen uutuuskohde Calabria avataan huhtikuussa. Etelä-Italian Calabriassa pääsee tutustumaan aitoon Italiaan ja maistelemaan makeita Tropean punasipuleita ja uimaan häkellyttävän kirkkaassa merivedessä.

Ensi kesänä Aurinkomatkat tuo myös kokonaan uuden Kreikan kohteen lomavalikoimiinsa. Thassos ihastuttaa vehreydellään ja saaren lomakylissä pinjapuiden reunustamat vaaleahiekkaiset rannat sopivat hyvin esimerkiksi lapsiperheiden lomailuun.

Aurinkomatkojen kesän 2020 suosituimmat kohteet

1. Kreeta, Kreikka
2. Rodos, Kreikka
3. Alanya, Turkki
4. Parga, Kreikka
5. Gardajärven alue, Italia

Aurinkomatkojen Aurinkoheimo kehittäjäyhteisö-kyselyyn vastanneista jopa 78,4 prosenttia aikoo suunnata Etelä-Eurooppaan. Seuraavaksi suosituin vaihtoehto Keski-Eurooppa sai 13,7 prosentin kannatuksen.

– Kesämyynti vetää nyt hyvällä vauhdilla. Ikisuosikkien, kuten Kreikan kohteiden lisäksi myös uutuudet kuten Italian Calabria ovat löytäneet kohderyhmänsä, kertoo Aurinkomatkojen tuotteista vastaava johtaja Pekka Antila.