Uusimmat

Tukholman Arlandaan uusi lentokenttähotelli – Comfort Hotel Arlanda Airport

Comfort Hotel Arlanda Airport sijaitsee terminaalien 4 ja 5 vieressä, SkyCityn sisäänkäynnin edestä kulkevan kadun toisella puolella.

Uudessa hotellissa on 503 huonetta, 13 kerrosta ja kymmenen pienille ryhmille tarkoitettua XXL-huonetta. Se on yksi suurimmista lentokenttähotelleista Pohjoismaissa.

Hotelli kuuluu Nordic Nordic Choice Hotelsin Comfort -hotellikonseptiin, joka tarjoaa edullista luksusmajoitusta työmatkalaisten lisäksi lomamatkustajille ja perheille.

Comfort Hotel Arlanda Airport on käteisetön hotelli, joten maksuvälineeksi hyväksytään ainoastaan maksu- ja luottokortit. Hotellissa asiointia nopeuttavat automaatit, joissa voi kirjautua sisään, maksaa ja kirjautua ulos. Varsinainen vastaanotto on yhdistetty hotellin aulassa sijaitsevaan baariin, ja palvelua kutsutaan Barception -nimellä.

Hotellin erikoisuus on 12. kerroksessa sijaitseva Anorak bar, jossa voi katsella lähteviä ja saapuvia lentokoneita.

Huonevaraukset booking.comista: Comfort Hotel Arlanda Airport

Comfort Hotel® Arlanda Airport -hotellin kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden.

Aamuyöllä aamiaiselle tai kuntosaliin

Monet lennoista lähtevät varhain aamulla, joten lentokenttähotellista on saatavilla varhaisaamiaista jo 02.00 lähtien. Normaali lämmin aamiainen on tarjolla kello 06.00 – 09.30 välisenä aikana.

Hotellin kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri.

Huoneita jopa pienille ryhmille

Comfort Hotel® Arlanda Airportin huone.

Comfort Hotel Arlanda Airport -hotellin standard-huoneet ovat kooltaan 18 – 21 neliömetriä, ja niissä on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, kirjoituspöytä, televisio, kylpyhuone, vaatekaappi ja matkatavarahylly.

Hieman enemmän mukavuutta haluaville on varattavissa 25 – 30 neliömetrin kokoisia superior-huoneita, 35 neliömetrin kokoisia deluxe-huoneita tai 68 neliömetrin kokoisia sviittejä.

Perheiden käyttöön hotellissa on neljä henkilöä majoittavia perhehuoneita, joissa on kaksi parisänkyä.

Comfort Hotel® Arlanda Airport -hotellin XXL-huoneessa majoittuu kahdeksan henkilöä.

Hotellin erikoisuus ovat XXL-huoneet, joissa majoittuu kerrallaan jopa kahdeksan henkilöä. Huoneissa on kaksi kerrossänkyä, yksi queen size -vuode ja yksi parivuode. Lisäksi XXL-huoneeseen kuuluu kaksi erillistä kylpyhuonetta.

Useita lentokenttähotelleja Tukholman Arlandassa

Tukholman Arlandassa toimii useita lentokenttähotelleja. Myöhäiseltä lennolta saapuva, tai aamun varhaista lentoa odottava voi majoittua Comfort Hotel Arlanda Airportin lisäksi terminaalien lähellä olevissa lentokenttähotelleissa Clarion Hotel Arlanda Airport, Radisson Blu Airport Terminal Hotel sekä Rest and Fly Arlanda.

Lentokentän lähellä on myös useita hotelleja, kuten Good Morning Arlanda, Quality Hotel Arlanda XPO, Best Western Plus Park Airport Hotel, Best Western Arlanda Hotellby sekä lentokenttähostelli STF Jumbo Stay StockholmBooking.com