Uusimmat

TUIn talvi 2017-2018 uutuus: Paratiisisaaret Aruba, Barbados, Sansibar ja St Martin

Matkanjärjestäjä TUI laajentaa matkavalikoimaansa talvikaudella 2017-2018 neljään uuteen kaukokohteeseen. Uudet kohteet ovat Aruban, Barbadosin, Sansibarin ja St Martinin.

Uusiin kaukokohteisiin lennetään reittilennoilla lokakuun alusta huhtikuun loppuun asti.

Matkatarjonnan laajentamista ovat toivoneet asiakkaat, jotka haluavat räätälöidä valmismatkansa vastaamaan paremmin omia toiveita. Tällöin asiakas voi vaikuttaa lentoaikatauluihin ja matkan kestoon. Matkat ovat omatoimisia valmismatkoja.

– Suomalaiset ovat kiinnostuneita eksoottisista kaukokohteista, ja kohteet kuten Malediivit ja Mauritius ovat olleet viime vuosina suomalaisten matkaajien suosiossa. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme tarjota asiakkaillemme lisää valikoimaa, kertoo TUIn PR- ja viestintäpäällikkö Pauliina Pajunen .

Aruba

Karibialla sijaitseva ”onnellisten saari” Aruba on autonominen osa Alankomaita ja yksi ABC-saarista, jotka ovat Aruba, Bonaire ja Curaçao.

Aruba tarjoaa liidunvalkeita ja monipuolisia rantoja, makuelämyksiä ja aktiviteetteja luonnossa. Matkan kesto kahdeksan ja 11 päivää.

Barbados

Barbadosin letkeä karibialainen tunnelma hurmaa matkaajat.

Saarella voit valita joko rauhallisemman etelärannikon tai vilkkaampaa yöelämää tarjoavan länsirannikon. Kumpikin puoli tarjoaa erinomaiset puitteet lomailuun, sillä tarjolla on kauniita rantoja, huojuvia kookospalmuja, vehreää luontoa ja runsaasti aurinkoa. Matkan kesto on kahdeksan ja 15 päivää.

Sansibar

Intian valtamerellä sijaitsevalla Sansibarilla on pitkiä paratiisirantoja, upeat snorklaus- ja sukellusmahdollisuudet sekä houkutteleva turkoosinsininen meri.

Rantaloman ja huojuvien palmujen lisäksi saarella on runsaasti historiaa ja kulttuuria, sillä vuosisatojen ajan saari on toiminut risteyksenä arabisulttaaneille, merenkulkijoille ja eurooppalaisille uudisasukkaille. Matkan kesto kahdeksan ja 11 päivää.

St Martin

St Martin on pieni karibialainen saari upeine rantoineen. Saaren erikoisuus on saaren kansainvälinen lentoasema, jolla sijaitsee erittäin lyhyt kiitotie. Kiitotie sijaitsee aivan Maho Beach -uimarannan päässä ja koneet lentävät vain parikymmentä metriä rannan yläpuolella.

Saaren pohjoispuoli kuuluu Ranskalle (St Martin) ja eteläpuoli Hollannille (St Maarten). Matkan kesto kahdekan ja 11 päivää.

Matkat toteutetaan reittilennoilla ja yleiset valmismatkaehdot turvaavat valmismatkalaista matkan eri vaiheissa.