Uusimmat

TUIn syksyn uutuuskohteet ovat Istanbul ja Tel Aviv

Matkanjärjestäjä TUI aloittaa reittilennoilla tehtävät valmismatkat suosittuihin lomakohteisiin Istanbuliin ja Tel Aviviin.

Molemmat uudet lomakohteet ovat ns. omatoimikohteita, joihin lennetään reittilennoilla. Itse kohteessa ei ole paikalla TUIn oppaita, vaan tarvittaessa yhteyden saa online-keskukseen.

Viimeisen muutaman vuoden aikana kysyntä on tasaisesti kasvanut kohteisiin, joissa yhdistyvät kaupunki- ja rantalomailu. 

Historia, kulttuuri, täydellinen lämpötila, upeat rannat ja hotellitarjonta tekevät Istanbulista ja Tel Avivista tällä hetkellä suosittuja lomakohteita myös suomalaisille.

Istanbul

Upea Sininen moskeija ja Topkapin palatsi, hohtavat auringonlaskut Bosporinsalmessa, trendikkäät baarit ja maukkaat baklavat ovat vain osa kaupungin suosion syistä.

Istanbulin sijainti kahdessa maanosassa, lännen ja idän välillä Euroopassa ja Aasiassa, on koko maailman mittapuun mukaan ainutlaatuinen. Kaupunki on toiminut vuosituhansia lukuisia ihmisiä, uskontoja ja kulttuureja yhdistävien ja erottavien kohtaamisten näyttämönä.

TUIn lomat Istanbuliin tehdään Turkish Airlinesin reittilennoilla, ja lentoaika on noin 3,5 tuntia. Istanbul on ympärivuotinen lomakohde, ja loman pituus voi vaihdella viikonlopusta viikkoon.

Tel Aviv

Tel Aviv on Israelin toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Välimeren rannikolla, antiikinaikaisen Jaffan satamakaupungin vieressä.

Myös Tel Aviv on ympärivuotinen lomakohde, jonne lennetään Finnairin reittilennolla. Lentoaika on noin 4,5 tuntia.