Uusimmat

Tjäreborg avaa Kosille lifestyle -hotellin uniikkeja kokemuksia hakeville asiakkaille

Tjäreborg avaa elokussa 2017 boheemin tyylikkään lifestyle-hotellin Casa Cook Kosin. Uusi hotelli sijaitsee Marmari-nimisen rantakohteen läheisyydessä.

Casa Cook on Tjäreborgin hotelliketju asiakkaille, jotka hakevat uniikkeja kokemuksia sekä aitoa, paikallista elämää.

Toukokuussa 2016 avattu ensimmäinen Casa Cook Rodos on osoittautunut menestykseksi ja Tjäreborg aikoo laajentaa hotelliketjua.

Casa Cook Kos sijaitsee pitkän hiekkarannan äärellä neljän kilometrin päässä Marmarin kylästä.

Marmari on pieni viehättävä lomakohde Kosin pohjoisrannikolla ja sen hienohiekkainen ranta on yksi saaren kauneimmista. Kosin kaupunki on vain 15 kilometrin päässä Marmarista ja Marmari on erinomainen tukikohta, kun haluaa tutustua saaren paikalliseen elämään.

– Uusi hotellimme Kosilla tulee tarjoamaan asiakkaillemme rennon ja laadukkaan lomakokemuksen fantastisella paikalla meren äärellä, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Lähiruokaa ja paikallisia vaikutteita

Hotellissa tarjottava ruoka tehdään paikallisista raaka-aineista. Hotellin sydän on rannalla sijaitseva Casa Cook Beach Club, missä hotellivieraat voivat nauttia auringosta ja keittiön antimista. DJ luo rentoa tunnelmaa hyvällä musiikilla.

Hotellin henkilökunta antaa vinkkejä niille, jotka haluavat tutustua Kosin saareen turistialueiden ulkopuolella.

Hotellin omasta boutiquesta voi ostaa vaatteita, paikallisia käsitöitä sekä trendikkäitä sisustustuotteita.

Hotellissa on 100 design-huonetta

Hotellin huoneet on sisustettu yksilöllisesti, ja inspiraationa on käytetty saaren arkkitehtuuria. Sisustuksessa käytetyt lämpimät, maanläheiset värit sekoittuvat pehmeisiin ja karkeisiin materiaaleihin.

Monet huoneista ovat sviittejä, joissa on oma uima-allas. Junior-sviiteissä on jaettu uima-allas. Kaikissa huoneissa on avoin kuisti tai terassi katoksella.

Hotellivieraiden käytössä on kuntosali, hamam, allasalue, ravintola, baari ja viihtyisä lounge. Lisäksi tarjolla on ryhmäliikuntatunteja, kuten joogaa. Ohjatun joogatunnin voi varata myös yksityisesti.

Casa Cook Kos avaa ovensa elokuussa 2017. Hotelli sopii aikuisille sekä lapsiperheille, jotka haluavat rauhallisen ja rentouttavan loman. Hotellissa ei ole kuitenkaan lasten aktiviteetteja tai lasten altaita.

Kos ja kiehtovat lähisaaret

Kosin saareen on helppo tutustua polkupyörällä, mopolla, vuokra-autolla tai paikallisbussilla.

Kosilta on myös hyvät yhteydet läheisille naapurisaarille kuten Lerokselle, Patmokselle ja Rodokselle. Päiväretken voi tehdä Kalymnoksen saarelle, jonka jylhät kalliot ovat suosittuja vuorikiipeilijöiden keskuudessa.

Masticharin satamasta kahdeksan kilometrin päästä Marmarista pääsee laivalla Kalymnokselle.