Uusimmat

Tjäreborg avaa boheemeille sinkuille ja moderneille perheille uuden hotellin Kreetalle

Tjäreborg avaa elokuussa Kreetan saarella ensimmäisen lapsiperheille suunnatun Casa Cook -hotellin.

Kreetalla sijaitseva Casa Cook Chania -hotelli on rakennettu meren rannalle, noin kolmen kilometrin päässä Hanian kaupungista.

Hotelli koostuu 45 huoneesta, jotka on jaettu erillisiin rakennuksiin kylää muistuttavaksi kokonaisuudeksi.

Casa Cook Hanian tyyli on muiden Casa Cookien tapaan moderni, trendikäs ja skandinaavisen yksinkertainen. Hotellissa betoni, puu sekä kreetalaiset kivet yhdistyvät tarkkaan valittuihin sisustusyksityiskohtiin.

Kreetan Chaniassa sijaitseva, moderneille lapsiperheille tarkoitettu uusi hotelli on kolmas Casa Cook -hotelli. Kaksi muuta boheemin tyylikästä Casa Cook -hotellia on suunnattu aikuisille ja ne sijaitsevat Kosilla ja Rhodoksella.

– Kreetan suosio kasvoi asiakkaidemme keskuudessa viime vuonna kolmanneksella. Tänä vuonna saarelle voi matkustaa Suomesta aiempaa pidempään, aina lokakuulle asti, kertoo Tjäreborgin viestintäpäällikkö Aura Soininen.

Lapsille on hotellilla oma lastenkerho, jossa he voivat maalata, osallistua ruoanlaittokursseille, uida lastenaltaassa tai nukkua päiväunet tiipii-teltassa.

Allasalueella koko perhe voi nauttia yhteisestä laatuajasta, ja monessa huoneessa on myös oma tai jaettu uima-allas.

Hotellin pääuima-allas sijaitsee hotellin à la carte -ravintolan ja baarin vieressä, ja allasalueella voi rentoutua välimerellisessä ja trooppisessa lounge-tunnelmassa. Hotellilla on myös beach club.