Uusimmat

Thaimaa on yhä suositumpi kesälomakohde

Yhä useammat pohjoismaalaiset matkustavat talviparatiisina pidettyyn Thimaahan myös kesällä. Varaukset ovat lisääntyneet viime vuosina, sillä varsinkin edulliset hinnat houkuttelevat kaukolomalle myös kesällä.

Suomen ja Thaimaan väliset lennot ovat edullisimmillaan touko- ja syyskuussa, ja matkan voi saada hyvin edullisesti, jos on valmis lentämään esimerkiksi Istanbulin, Dohan tai jonkun eurooppalaisen solmukentän kautta. Lentohintoja voi vertailla useiden sivustojen avulla.

Sesongin ulkopuolella myös Thaimaassa hinnat ovat halvempia kuin huippusesongin aikaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit matkustaa pienemmällä budjetilla ylellisempään lomakohteeseen tai valita tasokkaamman hotellin.

Saat siis samalla rahalla enemmän aikaa ja tilaa – myös turisteja on vähemmän.

Esimerkiksi rannoilla ei ole ruuhkaa tai pitkiä jonoja ja voit tutustua myös moniin iltamarkkinoihin rauhassa.

Thaimaa on keväällä rehevän vihreä maa

Kesäkaudella virkistävät sadekuurot saavat luonnon hehkumaan ja puut viheriöimään. Thaimaassa kannattaa tutustua reheviin kansallispuistoihin, kokeilla vaikkapa koskenlaskua ja ihailla upeita vesiputouksia.

Vedenpinta on korkeammalla, joten on helpompi harrastaa vesiurheilua ja kokeilla lajeja, jotka eivät onnistu kuivina talvikuukausina.

Juhli paikallisten kanssa

Thaimaassa voit kokea useita paikallisia kulttuurielämyksiä. Kesäkuun puolivälissä Loein pohjoisessa maakunnassa järjestetään Phi Ta Khon -festivaali.

Phi Ta Khonin, eli aavefestivaalin, tunnetuin osa on värikäs paraati, jossa paikalliset tanssivat ja poseeraavat valtavissa naamioissa. Kookospuun rungosta veistetyt naamiot on koristeltu riisillä.