Uusimmat

Telakointi uudisti M/S Mariellaa – ostosmahdollisuudet paranevat

Viking Linen M/S Mariellan on palannut parin viikon telakoinnilta takaisin Helsingin ja Tukholman väliseen reittiliikenteeseen.

Telakoinnin aikana alusta Mariellalla uudistettiin kahvilatiloja, lasten leikkitila ja tax-free-myymälä. Samalla laivalle tehdään teknisiä uudistuksia. Edellisessä telakoinnissa keväällä 2015 remontoitiin laivan hyttejä ja ravintoloita.

Parin viikon telakoinnin aikana M/S Mariellalle remontoitiin uusi Coffee & Joy -kahvila. Samanlainen kahvilakonsepti on jo aiemmin kerännyt kiitosta M/S Gabriellalla.

Ideana on tarjota entistä enemmän itse tehtyjä kahvilatuotteita ja erikoiskahveja. Laivalle palkataan tätä varten oma kondiittori, joka tekee leipomotuotteiden lisäksi myös jälkiruokia.

Kahvilan lisäksi uudistuu myös sen yhteydessä oleva lasten leikkitila, johon remontoitiin uusi pallomeri. Tax-free-myymälässä on saatu paremmin esiin suosiotaan kasvattavia tuoteryhmiä, kuten muodin ja kauneuden tuotteita sekä valikoimaltaan uusiutuvia mietoja viinejä ja kuohujuomia.

Pienempiä uudistuksia tehdään lisäksi ympäri laivaa, esimerkiksi buffetravintolassa.

– Laivamme telakoidaan keskimäärin parin vuoden välein, sillä tekninen huolto on tärkeää koko ajan liikennöiville aluksillemme. Samalla meillä on mahdollisuus uudistaa aluksiamme muuttuvien trendien ja asiakkaiden toiveiden pohjalta, kertoo Viking Linen linjapäällikkö Lauri Orpana.

Kuluvana vuonna uudistustöitä on tehty myös M/S Viking XPRS:llä. M/S Gabriellan mittavat uudistukset toteutettiin keväällä 2016, ja sitä ennen vuorossa olivat M/S Amorella sekä M/S Mariella vuonna 2015.