Uusimmat

Tampereelta ja Turusta kesäkaudella Riian kautta 89 kohteeseen

Tampereen ja Turun lentoaseman kautta lähtevillä matkustajilla on Riian lentoaseman kautta jatkoyhteys lähes 90 kohteeseen. Air Balticin ohella Riian kenttää käyttävät monet halpalentoyhtiöt, kuten Ryanair ja Wizzair.

Air Baltic lentää Helsinki-Vantaan ohella Tampereelta ja Turusta Riikaan. Riian kautta on kesäkaudella hyvä yhteys 89 kohteeseen eri puolilla Eurooppaa.

Air Balticin ohella kentältä operoivat myös monet halpalentoyhtiöt.

Tampereelta ja Turusta lähtevän matkustajan kannattaakin tutkia lentohintoja myös Riiasta siten, että yhdellä lipulla ovat lennot kotikentältä Riikaan ja toisella Riiasta edelleen lopulliseen määränpäähän. Sen sijaan AirBalticilla jatkavien kannattaa ottaa myös jatkolento samalle lipulle.

Tällöin matkustaja voi valita myös Ryanairin, Wizzairin ja monien muiden Riikaa käyttävien lentoyhtiöiden vaihtoehtoehdoista.

Esimerkiksi kesäkuussa halpalentoyhtiö Wizzair aloittaa lennot Reykjavikiin Islannissa ja Bariin Italiassa. Lentoja on molemmilla reiteillä kahdesti viikossa.

Ryanair lentää Riiasta puolestaan Brysselin lähellä sijaitsevaan Charleroihin, Saksan Berliiniin, Bremeniin, Hahniin ja Cologneen. Irlannissa reittikohteena on Dublin, Italiassa Milano ja Iso-Britannoassa East Midland, Glasgow, Leeds, Lontoo ja Manchester.

Venäläinen RusLine aloittaa toukokuun lopulla lennot Riiasta Moskovan Domodedovoon. Yhtiö lentää reittiä kuudesti viikossa.