Uusimmat

Tallinnan edulliset hostellit

Tallinnassa vieraileva majoittuu edullisesti hostellissa. Kaupungissa on useita hyvätasoisia hostelleja, jotka sijaitsevat kaupungin keskustassa tai vanhassa kaupungissa.

Booking.com

Tallinnassa on yli 25 hostellia, joiden varauksen voit tehdä kätevästi suoraan netistä, jolloin saat varausvahvistuksen samantien.

Osa hostelleista tarjoaa hotellitasoista majoitusta yhden tai kahden hengen huoneessa, mutta useinmiten voit valita majoituksen suuremmista huoneista, joissa majoittuu useampia ihmisiä.

Tämä sopii hyvin esimerkiksi kaveriporukoille, jotka viettävät viikonloppua Tallinnassa.

Olemme koonneet listan edullisista Tallinnan hostelleista:

Tallinn Backpackers

Tallinn Backpackers on yksi Tallinnan suosituimmista hostelleista ja sijaitsee 350 metrin päässä Raatihuoneentorilta ja 850 metrin päässä rautatieasemalta.

Hostelli toimii kunnostetussa historiallisessa rakennuksessa, jossa on tilavia makuusaleja ja modernit kylpyhuoneet. Asiakkaiden käytössä on sauna.

Asiakkaat voivat seurustella oleskelutilassa, jossa on tv, pöytäjalkapallopeli ja tietokoneyhteys. Hostelli ei tarjoa aamiaista.

Huonevaraus booking.comista

The Monk’s Bunk Party Hostel

Monk’s Bunk Hostel sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tallinnan vanhankaupungin nähtävyyksistä. Hostellissa on suosittu baari.

Hotellissa on kahden hengen huoneiden ohella suurempia majoitustiloja 4-12 hengelle. Useimpiin huoneisiin kuuluu jaettu kylpyhuone.

Monk’s Bunk -hostellissa on myös lounge, WiFi, baari, 24h-vastaanotto ja pyykinpesumahdollisuus.

Huonevaraus booking.comista

16eur – Old Town Munkenhof

16eur hostels Munkenhof sijaitsee Tallinnan keskiaikaisen vanhankaupungin sydämessä, hiljaisella Munga-kadulla 100 metrin päässä Raatihuoneentorista. Monet kaupungin ravintoloista, nähtävyyksistä ja yöelämästä ovat kävelymatkan päässä.

Hostellissa on kaikkiaan 25 huonetta, joissa vaihtoehtoina yksityishuoneet sekä 4-6 -hengen yhteishuoneet. Huoneen hintaan sisältyvät lakanat ja pyyhkeet.

Huonevaraus booking.comista

Euphoria Hostel

Euphoria Hostel sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa kolmen minuutin kävelymatkan päässä Vapauden muistomerkiltä. Hostellissa on vain kuusi huonetta, joista osa kahden hengen huoneita, osa suurempia majoitushuoneita.

Majoituksen hintaan sisältyvät liinavaatteet ja lukittavat kaapit. Kylpyhuoneet sijaitsevat käytävillä.

Hostellissa on yhteinen oleskelutila ja baari. Lapset eivät voi majoittua hostellissa.

Huonevaraus booking.comista

Tabinoya – Tallinn’s Travellers House

Tabinoya – Tallinn’s Travellers House sijaitsee noin 100 metrin päässä Tallinnan Raatihuoneentorilta. Hostelli toimii historiallisessa rakennuksessa, jossa on tarjolla sekä yksityisiä huoneita että makuusaleja.

Huoneet sijaitsevat rakennuksen 3. ja 4. kerroksessa, ja asiakkaiden käytettävissä on jaettu kylpyhuone. Hostellissa on myös sauna ja asiakkaiden käytössä Wi-Fi.

Balti Jaam -rautatieasema on 400 metrin päässä Tabinoyasta. Linja-autoasemalle on matkaa 2,5 km.

Huonevaraus booking.comista

Katso kaikki Tallinnan hostellit