Uusimmat

Tallinkin keskustan City-hotelli avautuu remontin jälkeen Tallinnassa

Tallink City -hotelli on kokenut täydellisen muodonmuutoksen vajaan vuoden aikana. Hotellin kaikki 324 huonetta on remontoitu lattiasta kattoon ja lisäksi hotellin ravintolat, baari, kokouskeskus ja muut yleiset tilat on täysin uudistettu.

Tallink City -hotellin remontti aloitettiin syyskuussa 2020 ja se on ollut suljettuna siitä lähtien. Hotellin kymmenessä kerroksessa on tarjolla täysin remontoituja perinteisiä kahden hengen huoneita, tilavia perhehuoneita, tyylikkäitä De Luxe -huoneita ja upeita sviittejä.

– Olemme todella iloisia, että onnistuimme käyttämään koko koronapandemia-ajan hotellin remontoimiseen, sanoo Tallink Hotels -yhtiön johtoryhmän jäsen Ave Svarts.

Samalla otetaan käyttöön uusi konsepti, jossa vieraat ovat tervetulleita paitsi hotelliin, myös City Grill House -ravintolaan ja rentoutumisalueelle.

Varaa huone booking.comista: Tallink City Hotel

Laivoilta tuttu City Grill House -ravintola sijaitsee kahdessa tasossa. Avokeittiön hiiligrillissä valmistuu annoksia sekä lihanystäville että muille hyvää ruokaa rakastaville. Bon Vivant -viiniseinältä voi valita annoksiin yhteensopivat juomat. Ravintolassa on 228 asiakaspaikkaa.

Uudistuneessa hotellissa on otettu lapsiperheet entistä paremmin huomioon. Hotellin ravintolan vieressä sijaitsee täysin uusi, erittäin tilava ja monipuolinen leikkipaikka. Huonevalikoimasta löytyy myös upeasti uudistettuja perhehuoneita sekä erityinen perhe sviitti.

Hotellin tilava aulatila baareineen on myös täysin uudistettu. Lisäksi hotellin 10. kerroksen tapahtuma-alue kokousosastoineen on kokenut täydellisen muodonmuutoksen remontin yhteydessä.

Tallink City -hotellin rentoutumisalueella voi saunoa tai hemmotella itseään erilaisilla hoidoilla. Asiakkaiden käytössä on aromisauna, höyrysauna ja suomalainen sauna. Rentoutumisalueen ikäraja on 18 vuotta ja sinne on tehtävä ennakkovaraus.

Rentoutumisalueen käyttö kuuluu hintaan hotellin De Luxe -huoneessa tai sviitissä majoittuville vieraille. Muissa huoneissa yöpyvät vieraat pääsevät rentoutumisalueelle lisämaksusta.

Hotellirakennuksen omistaja VARA HTG sekä Tallink Hotels investoivat mittavaan remonttiin lähes 10 miljoonaa euroa. Tallink City -hotelli sijaitsee Laikmaa-kadulla aivan Tallinnan keskustassa Viru-keskuksen vieressä. Rakennus toimi vuodesta 1974 kauppa- ja palvelukeskuksena paikallisille asukkaille ja hotelliksi se muutettiin vuonna 2004.