Uusimmat

Syksyn lomamatkojen suosituimmat kohteet Välimerellä

Alanyan rantaa

Matkanjärjestäjä TUIn syksyn 2019 valmismatkojen suosituimmat kohteet löytyvät Välimeren alueelta Kreikasta ja Turkista.

Suomalaiset matkustavat syyskaudella innokkaasti ja koulujen syyslomaviikot ovat erityisen suosittua matkustusaikaa. Kreikan kohteet ovat edelleen varatuimpien kärjessä, mutta kesää jatketaan myös Kanariansaarilla ja Turkissa. 

TUI lisää paikkoja myös suosituille lomalennoille maakunnista.

TUIn varatuimpien kohteiden kärkeä syyslomien aikaan pitävät Kreikan kohteet Rodos ja Kreeta. Lokakuussa lomaileville riittää valinnanvaraa, kun matkatarjonta on runsaimmillaan. Välimerelle lennetään vielä suorin lomalennoin ja talvikohteet ovat myös varattavissa. 

Kaupunkikohteet kasvattavat myös suosiotaan syyslomien aikaan ja TUI laajentaa jatkuvasti reittilentopohjaisten kaupunkilomien valikoimaa. Tänä syksynä suomalaisten asiakkaiden varatuimmat kaupunkikohteet ovat Rooma, Barcelona ja Lontoo.

TUIn suosituimmat lomakohteet syyslomaviikoilla

1. Rodos
2. Kreeta
3. Teneriffa
4. Gran Canaria
5. Antalyan rannikko

Syyslomalle maakuntakentiltä

TUI lentää syyslomille myös useilta maakuntakentiltä. Lähtöjä on Oulusta, Vaasasta, Tampereelta, Kajaanista, Porista, Kuopiosta ja Kokkola-Pietarsaaren kentältä.