Uusimmat

Spot Hostel – edullista majoitusta sinkkumatkailijalle Tel Avivissa

Tel Avivin sataman vieressä avautunut Spot Hostel tarjoaa yhdistelmän hotellista ja hostellista – edullisempaan hintaan.

Israelin Tel Aviv on viime vuosina ollut yksi nopeasti kasvavista matkailukohteista, ja samalla kaupungissa on avattu runsaasti uusia tasokkaita majoitusliikkeitä, jotka tarjoavat hotellitasoista majoitusta. Tel Avivin suosiota lisää hieno ruokakulttuuri, vilkas yöelmä, arkkitehtuuri ja loputtomilta tuntuvat rannat.

Spot Hostel tarjoaa edullisen vaihtoehdon hotellimajoitukselle. Hostellissa voi majoittua hotellitasoisissa huoneissa tai suuremmissa majoitushuoneissa.

Hostellin sijainti on erinomainen – Tel Avivin pohjoisosassa sijaitsevassa kärjessä, lähellä juuri kunnostettua Tel Avivin satamaa, josta on tullut yksi suosituimmista yöelämän kohteista kaupungissa. Satama on täynnä ravintoloita, kahviloita, baareja, yökerhoja, konsertti- ja tapahtumatiloja, leikkipaikkoja ja hienoja ostosmahdollisuuksia.

Varaa huone: Spot Hostel, Tel Aviv, Israel

Kahden hengen huone

Spot Hostellissa majoitus tapahtuu makuusaleissa, joista suurin on tarkoitettu 12 hengelle. Sen lisäksi hostellissa on pienempiä huoneita, ja hotellitasoista majoitusta kahden tai kolmen hengen huoneissa tai perhehuoneissa.

Spot-hostellissa on myös aurinkoterassi. Majoituspaikassa voi pelata biljardia, ja paikan päältä voi vuokrata polkupyörän.

Spot Hostellin makuusali

Capsule -huoneet sinkkumatkaajille edullisesti

Spot Hostellin huoneet ovat pienehköjä, mutta erityisesti sinkkumatkailijan budjettia hellivät pienet Capsule- huoneet. Niissä on silti hotellitason mukavuudet – tasokas sänky, oma kylpyhuone, ilmastointi sekä oman hotellihuoneen rauha.

Viihtyisät oleskelutilat

Spot Hostellissa on myös runsaasti yhteisiä tiloja, joissa voi harrastaa, viettää aikaa ja tutustua muihin matkailijoihin. Tai sitten työskennellä omalla läppärillä kaikessa rauhassa.

Hostellin oman baarin lisäksi käytössä on patio, keittiö omia kokkailuita varten sekä pesula. Omaa aamiaista ei tarvitse tehdä itse, sillä hostellissa tarjoillaan mannermainen tai buffetaamiainen.

Lue lisää: Spot Hostel, Tel Aviv