Uusimmat

Sokos Hotels avasi uuden hotelliketjun – Heymossa maksat siitä mitä käytät

Heymossa hotelliin kirjaudutaan sisään ja ulos automaateilla. Hotellin aulassa on myös maksukortilla toimivia älykaappeja, joissa on tarjolla All day -breakfastia, ruoka- ja juomatuotteita sekä muita lisätuotteita.

Ensimmäinen Heymo by Sokos Hotels on avautunut huhtikuussa 2022 Espoon Keilaniemessä. Ketju laajenee Suomen suuriin kaupunkeihin

Heymo 1 hotellissa on enimmillään 260 huonetta, joista osan voi yhdistää jopa 7 henkilölle tarkoituiksi ryhmähuoneiksi.

Heymon huone on varustettu laadukkaalla sängyllä, vuodevaatteilla ja pyyhkeillä. Loput valinnat ovat yöpyjän itse päätettävissä.  Aamiaista saa koko päivän erityisestä aamupalaälykaapista.

Hotelliin kirjaudutaan sisään ja ulos automaateilla, jotka mahdollistavat asioinnin ilman pitkää jonotusta ja mihin kellonaikaan tahansa. Vastaanottovirkailijoiden sijaan Heymossa on fixereitä, joilta saa henkilökohtaista palvelua saa aina tarvittaessa.

Hotellihuoneen hintaan sisältyy majoitus. Huoneen varustukseen kuuluu oma kylpyhuone, hiustenkuivaaja, säädettävä huonekohtainen ilmastointi, chromecast, televisio, langaton nettiyhteys ja kaksi erikokoista tyynyä. Lisäpalveluista, kuten aamiaisesta, kylpytakista tai lemmikin majoituksesta maksetaan erikseen.

Katso huonehinnat ja varaa huone booking.comista:
Heymo 1 by Sokos Hotels

Heymon huoneissa on laadukas vuode ja oma kylpyhuone sekä huonekohtaisesti säädettävä ilmastointi.

Hotellihuoneen tärkein ominaisuus on mukava sänky

Sokos Hotels toteutti alkuvuodesta 2022 kyselytutkimuksen suomalaisten hotellikokemuksista. Suomalaiset arvostavat hotellivierailussaan perusominaisuuksia, kuten hyvin nukuttuja yöunia ja keskeistä sijaintia. 

Yli puolet vastaajista ilmoittaa käyttävänsä hotellia lähinnä vain yöpymiseen ja lepäämiseen, sillä he haluavat ensisijaisesti kokea ympäröivää kaupunkia tai lomakohdetta.

Tutkimuksen vastaajille tärkeimpiä kriteerejä ovat hintataso, hotellin sijainti ja kulkuyhteydet sekä maistuva aamupala. Lisäksi 43 prosentille vastaajista hyvin nukuttu yö yltää tärkeimpien kriteerien joukkoon.

Yöunien tärkeys ilmenee myös hotellihuoneeseen liittyvissä vastauksissa; jopa 88 prosenttia vastaajista kokee hotellihuoneen mukavan sängyn olevan kaikista tärkein ominaisuus huoneessa. Kenties viime kesän helteet ovat jääneet vastaajien mieleen, sillä myös huoneen ilmastointi oli yli puolelle vastaajista tärkeää.