Uusimmat

Sokos Hotel Torni ja Grand Hotel Tammer avaavat jälleen ovensa Tampereella

Tampereen maamerkeiksi muodostuneet Solo Sokos Hotel Torni ja Radisson Blu Grand Hotel Tammer ravintoloineen avataan jälleen.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer avataan 1. kesäkuuta ja Solo Sokos Hotel Torni Tampere 1. heinäkuuta. Hotellit suljettiin maaliskuussa.

Kolmas Tampereella sijaitseva Sokotel-ketjun hotelli, Original Sokos Hotel Ilves on ollut avoinna koko ajan.

Myös Grand Hotel Tammerin legendaarinen terassi ja uusittu ravintola Bistro sekä Hotelli Tornin 25. kerroksen näköalaravintola Moro Sky Bar terasseineen avataan.

”Olemme valtavan helpottuneita, että saamme taas toivottaa asiakkaat tervetulleiksi myös Torniin ja Tammeriin. Nyt erinomainen hetki suunnitella matkoja kotimaahan, ja toivomme tietysti, että mahdollisimman moni tulee nauttimaan Tampereen kesästä ja kaupungin parhaista näköaloista”, kertoo Sokotelin toimitusjohtaja Jarkko Härmälä.

Hotelleissa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen ja hygieniaan. Huonesiivousta on tehostettu, turvaväleistä pidetään huolta ja käsien puhtaudesta huolehtiminen on tehty helpoksi. Henkilökunnalla on tarkka ohjeistus hygieniaan ja asiakkaita opastetaan eri tavoin turvalliseen asiointiin.

Aamupalalle on tehty erityisjärjestelyjä ja ravintoloiden asiakaspaikoissa huomioidaan riittävät turvavälit.  

Tekstimainos: Varaa Tampereen Sokotel-hotellit booking.comista
| Radisson Blu Grand Hotel Tammer | Solo Sokos Hotel Torni Tampere | Original Sokos Hotel Villa Tampere | Original Sokos Hotel Ilves Tampere |