Uusimmat

Scandic Eden Nokia avautuu uudistettuna keväällä

Scandic Eden Nokian uusittu huone

Scandic Eden Nokia -kylpylähotellissa on uudistettu kylpylää ja sen sauna- ja suihkutilat, hotellin aula, vastaanotto sekä ravintolatilat.

Booking.com

Reilu puoli vuotta kestävän kunnostustyön yhteydessä suuri osa huoneista kylpyhuoneineen saa tyylikkään ja raikkaan ilmeen.

Hotellin alkuperäiset 1990-luvulla valmistuneet huoneet ja kylpyhuoneet uudistetaan kokonaan. Tunnelmaa ja värimaailmaa huoneisiin on haettu tropiikin luonnosta.

Kylpyhuoneiden väriläiskänä toimii kukkakuvioinen vinyylitapetti ja rentouttava sadesuihku tarjoaa elämyksen sekä tunto- että kuuloaistille.

Perhelomailijat on huomioitu erityisesti huoneiden lisävuoteiden suunnittelussa. Päivisin lisävuoteet saa helposti piiloon kiinteiden vuoteiden alle, jolloin perheelle jää enemmän tilaa huoneessa olemiseen. Myös laadukkaat vuoteet sekä huonekohtainen ilmastointi erityisesti kesäaikaan lisäävät viihtyisyyttä.

”Scandic Eden Nokia on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Kylpylähotellin keskeinen sijainti tuo meille vieraita kauempaakin Suomesta”, kertoo hotellinjohtaja Marco Sylvelin.

Huonevaraus booking.comista: Scandic Eden Nokia


Kylpylän trooppisissa tunnelmissa

Viihdekylpylän katseenvangitsijana toiminut upea lasikatto säilytettiin uudistuksessa. Peruskorjattu lasikatto ja parannettu ilmanvaihto pitävät jatkossa tasaisen trooppisen lämmön kylpylässä myös pakkaspäivinä. Kylpylän moderni tekniikka parantaa samalla myös koko rakennuksen energiatehokkuutta.

1 500 neliön kokoisessa kylpylässä voi nauttia vauhdin hurmasta liukumäissä, lämpöisistä vesistä porealtaissa tai testata löylyjä erilaisissa täysin uudistetuissa saunoissa. Kesäaikaan pääsee nauttimaan myös ulkoaltaasta auringonottotuoleineen ja terasseineen.

Hotellissa uusi ravintolamaailma

Hotellin aulan yhteyteen avataan street food -henkinen Food Market ja kahvila, joka tarjoaa helppoa ja rentoa ruokailua sekä herkullisia, vastapaistettuja kahvilatuotteita ja paikallisen Tampereen Jäätelötehtaan jäätelöitä.

Á la carte -ravintola ja baari Little Italy tarjoavat nimensä mukaisesti italialaistyylisiä antipasto-annoksia, pizzaa, pastaa, burgereita ja pihvejä.


Scandic Nokia Eden lyhyesti:

  • rakennettu vuonna 1990, uusittu 2004 ja 2020
  • 204 huonetta, myös esteettömiä, allergia- ja lemmikkieläinhuoneita
  • 9 kokoustilaa joista suurimpaan mahtuu 240 osallistujaa
  • 2 ravintolaa ja baari
  • kylpylä ja saunat
  • maksuton pysäköinti