Uusimmat

Scandic avasi lifestyle -hotellin Tukholmaan – Downtown Camper

Downtown Camper by Scandic on syyskuussa 2017 Tukholman keskustaan avattu lifestyle-hotelli, jonka tunnelmassa keskeistä ovat yhteenkuuluvuus, luovuus, uteliaisuus ja halu tutkia.

Brunkebergstorg 9:ssä sijaitsevassa hotellissa on 494 huonetta, joiden koko vaihtelee cabin-huoneista tilaviin sviitteihin. Osassa huoneista on näköala Tukholman ylle.

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Tukholmassa vain kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä Tukholman keskusasemalta.

Hotellissa on ravintola, kuntosali ja joulukuussa 2017 avautuva wellness-alue.

Downtown Camper -hotellista on neljän minuutin kävelymatka Tukholman vanhakaupunkiin Gamla Staniin. Sergels Torg -aukiolle on matkaa 100 metriä, ja Stureplan-aukio on 700 metrin päässä.

Hotellissa on huomioitu myös ystäväperheet ja ryhmät, jotka voivat majoittua väliovellisissa huoneissa. Vierekkäisissä huoneissa on yhteinen oleskelu- ja ruokailualue, ja huoneisiin mahtuu jopa 12 hengen seurue.

Ylellisyys koostuu tässä hotellissa inspiroivasta sisutuksesta ja lämminhenkisestä tunnelmasta.

Useita huonetyyppejä

Hotellihuoneiden koot vaihtelevat yhden hengen 11 m²:n Cozy Single- huoneista aina 48 m²:n Camper Master Suiteen, jossa yöpyy jo 12 hengen ryhmä. Osassa huoneista on kylpyamme. Joistakin huoneista avautuu näköala kadulle, joissakin ikkunat avautuvat atriumille.

Wellness-osasto ylimpään kerrokseen

Joulukussa 2017 avautuu hotellin ylimmässä kerroksessa wellness-osasto, josta avautuu näköala Tukholma ylle.

Wellness-osastoon on tulossa sauna ja uima-altaalta voi katsella näköalaa vanhaankaupunkiin ja Riddarfjärdeniin. Osasto on tarkoitettu ainoastaan hotellivieraille.

Huonevaraukset:

Huonevaraukset Downtown Camper by Scandic