Uusimmat

Savonlinnalainen Kartanohostel AnnaCatharina on vuoden 2023 paras hostelli

Kartanohostel AnnaCatharina

Savonlinnassa toimiva Kartanohostel AnnaCatharina on valittu vuoden 2023 parhaimmaksi suomalaiseksi hostelliksi yleisöäänestyksen perusteella.

Kartanohostelli AnnaCatharinan yleisöäänissä erityistä kiitosta paikallisuus, joka näkyy kaikessa toiminnassa.

Kartanohostelli AnnaCatharina sijaitsee keskustan ulkopuolella Savonlinnan maalaispitäjässä. Savonlinnan lentoasemalle on matkaa 11 kilometriä ja Savonlinnan keskustaan 23 kilometriä.

Hostelli on rakennettu 1900-luvun alussa vaivaistaloksi, ja nykyinen hostelli on toiminut paikassa vuodesta 2018 lähtien. Hostellissa on 60 vuodetta yhden hengen huoneista neljän hengen huoneisiin. Juhlasalissa voidaan järjestää 80-100 henkilön tilaisuuksia. Paikan erityislaatuinen historia tulee esille aina aulatiloista lähtien, todetaan palautteissa.

Lisäksi aamiaisella tarjotaan paikallisten yrittäjien tuotteita, ja paikallisesta väestä koostuva henkilökunta saa kiitosta kilpailuun osallistuneilta.

– Kartanohostel AnnaCatharina erottui voittajaksi omalla persoonallisuudellaan sekä ympäristön ja ympäröivän yhteisön kanssa sopusoinnussa toimimisella, sanoo Suomen Hostellijärjestön pääsihteeri Sanni Viirto.

Katso huonehinnat ja varaa huone booking.comista: Kartanohostel AnnaCatharina

Kartanohostel AnnaCatharinan huone

Suomen Hostellijärjestön kilpailussa oli mukana 11 hostellia ja ääniä annettiin yli tuhat.