Uusimmat

SAS lisää kesällä 2020 lentoja lomakohteisiin Välimerellä

SAS aloittaa lennot viiteen uuteen kohteeseen Skandinaviasta, ja avaa 14 uutta reittiä. Suomesta lennoille pääsee Tukholman, Oslon ja Kööpenhaminan kautta.

Kokonaan uusia reittikohteita ovat Bari, Rodos, Tizat ja Zadar.

Kesällä 2020 SAS arvioi kysynnän lisääntyvän erityisesti Välimeren alueella, ja tarjontaa onkin lisätty useilla reiteillä.

– On suurenmoista havaita, kuinka yhä useampi lähtee lomamatkalle reittilennoilla. Me lisäämme tarjontaa samassa suhteessa, kuin asiakkaat sitä meiltä toivovat, sanoo SAS:n kaupallinen johtaja Karl Sandlund.

Kööpenhaminasta uusia kohteita ovat Italiassa sijaitseva Bari, Tivat Montenegrossa sekä Kroatiassa sijaitseva Zadar. Kaupungit ovat suosittuja rantalomakohteita, mutta niillä on myös kiinnostava historia.

Neljäs uusi reittikohde Kööpenhaminasta on suomalaistenkin suosima rantalomakohde Rodos.

Espanja on skandinaavisten matkailijoiden kasvava kohde. SAS aloittaa suorat lennot Oslon ja Valencian välillä. Kasvavaa kysyntää SAS odottaa myös Tanskasta, joista lisätään lentoja Malagaan, Palmaan (Majorca) sekä Alicante.

Tukholmasta SAS lisää lentoja Beirutiin.

SAS aloitti syksyllä 2019 suorat lennot Oslosta Keiviin. Reitti muuttuu ympärivuotiseksi, joten lennot jatkuvat myös kesällä 2020.

Venäjällä SAS aloittaa uudelleen reittilennot Kööpenhaminan ja Pietarin välillä.

Monet uusista reiteistä SAS aikoo lentää Airbus A320neo -konetyyppillä.

– Kyseessä on taloudellisin kone, joka on saatavilla markkinoilla. Investoimme myös biopolttoaineisiin ja kanta-asiakkaimme päästöhyvityksiin, sanoo Sandlund.