Uusimmat

SAS aloittaa suorat lennot Helsinki-Vantaalta Malagaan

Malaga

SAS liikennöi talvikaudesta 2017-2018 alkaen suoraan Helsingin ja Malagan välillä.

SAS avaa Helsingin ja Malagan välisen reitin 4. marraskuuta. Lennot tapahtuvat lauantaisin ympäri vuoden Airbus A320- ja Boeing 737-800 -lentokoneilla.

Lennoilla on SAS Go ja SAS Plus -luokat.

SAS Plus vastaa businessluokkaa, joka mahdollistaa pääsyn SASin loungetiloihin Helsinki-Vantaalla, nopean turvatarkastuksen sekä matkatavaroiden kuljetuksen ruumassa. Plus-luokan matkustajille on myös lennolla lipun hintaan sisältyvää tarjoilua.

Uusi reitti lisää SASin tarjontaa erityisesti vapaa-ajan matkustuksen suosimilla reiteillä.

– Malaga on erittäin suosittu kohde suomalaisten keskuudessa ja olemme iloisia voidessamme tarjota suoran yhteyden Suomesta Aurinkorannikolle, kertoo SAS:n Suomen ja Ruotsin myyntijohtaja Anders Wahlström.

SASin lennot Helsinki-Malaga

Lento Lähtö – Tulo Mistä – Mihin Lentopäivät
SK4307 09.45 – 13.30 Helsinki – Malaga lauantaisin
SK4308 14.30 – 20.15 Malaga – Helsinki lauantaisin

Malaga sijaitsee Espanjan Aurinkorannikolla ja on suosittu lomakohde erityisesti talvisin. SAS lentää lisäyksen jälkeen kymmenen viikottaista vuoroa Skandinaviasta ja Suomesta Malagaan.

Uusien reittien lisäksi SAS uudistaa lentokoneensa Euroopan lennoilla vuosien 2017-2019 aikana. Uusissa matkustamoissa matkustajien käytössä on Wifi-yhteys, joka mahdollistaa elokuvien ja tv-ohjelmien suoratoiston. Istuimissa on myös USB-liitäntä elektronisten laitteiden latausta varten lennon aikana.