Uusimmat

Ryanair avaa lentoyhteyden Lappeenrannan ja Budapestin välille

Ryanair avaa lokakuussa ympärivuotisen reitin Lappeenrannan ja Unkarin Budapestin välille. Lisäksi Milanon ja Berliinin reitit muutetaan ympärivuotisiksi. 

Kesäkaudella Ryanair lentää myös Lappeenrannan ja Ateenan sekä Lappeenrannan ja Thessalonikin välillä. Kaikkien Lappeenrannasta lähtevien reittien lennot alkavat tänä vuonna huhtikuussa lukuun ottamatta Budapestin reittiä, joka aloitetaan lokakuussa.

Milanon, Berliinin ja Budapestin lennot lennetään kaksi kertaa viikossa, Ateenan ja Thessalonikin lennot kerran viikossa.

Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja Eija Joro laskee, että uudistukset lähes kolminkertaistavat paikkatarjonnan verrattuna vuoteen 2018. Milanon reittiä lennettiin jo kesäkaudella 2018 ja lennot olivat alusta alkaen lähes täyteen myytyjä. 

− Ympärivuotiset lennot luovat mahdollisuuden talvimatkailun kasvattamiseen Suomen upealla järvialueella. Euroopan neljänneksi suurin järvialue Saimaa tarjoaa talvikuukausien aikana lumi- ja jäävarman kohteen, Eija Joro kuvailee.

− Lappeenrannan lentoasema sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Saimaan rannalta, joten loman aloittaminen ruuhkattomasti ei voisi olla enää helpompaa.

Lappeenrannan lentoaseman sijainti lähellä Pietaria ja Saimaan järvialueen sydämessä mahdollistaa laajan asiakaskunnan palvelemisen. 

− Matkustajat ovatkin jo löytäneet Lappeenrannan helppona ja edullisena väylänä Suomeen sekä Pietarin upeaan metropoliin, joka sijaitsee vain kahden tunnin päässä Lappeenrannasta, Eija Joro jatkaa.

Ryanairin myynti- ja markkinointijohtaja Chiara Ravara kertoo, että Lappeenrannan ja Budapestin reittiä lennetään kaksi kertaa viikossa lokakuun 2019 lopusta alkaen.

− Olen todella iloinen, että Ryanair voi nyt julkistaa uuden reitin Lappeenrannasta Budapestiin osana talven 2019 lento-ohjelmaansa.