Uusimmat

Reykjavikista ympärivuotinen kohde Finnairille

Finnair aloittaa huhtikuussa ympärivuotiset lennot Reykjavikiin. Kesäkaudella lentoja on viidesti viikossa ja talvikaudella yhtiö lentää kolme edestakaista lentoa viikossa.

Lennot Reykjavikiin alkavat 11. huhtikuuta. Omien suorien lentojen lisäksi Finnair jatkaa code share –yhteistyötä Icelandairin lennoilla Helsingin ja Reykjavikin välillä.

Kesäkaudella Finnair lisää kapasiteettia myös useille suosituille Euroopan reiteilleen. Lisäykset palvelevat sekä kotimaisten matkailijoiden että Euroopan ja Aasian välillä matkustavien asiakkaiden tarpeita.

Finnair lisää kapasiteettia Tanska reitillä. Kööpenhaminaan yhtiö lentää viisi viikkovuoroa lisää 14. huhtikuuta alkaen. Billundiin Finnair lentää kesä-elokuussa 2017 isommalla konetyypillä neljänä päivänä viikossa.

– Kööpenhamina oli viime vuonna kiinalaisten ryhmämatkailijoiden ykköskohde, ja uskomme kysynnän edelleen kasvavan, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

Kysyntää on riittänyt myös Billundiin.

– Avasimme Billundin ympärivuotisen reitin viime keväänä, ja kesällä reitti oli erityisesti Legolandiin matkustavien suomalaisten suosiossa. Reitti yhdistyy sujuvasti myös Aasian verkostoomme, jatkaa Järvinen.

Finnair lisää lentoja myös seuraaviin kohteisiin:

– Liettuan Vilnaan kolmas päivittäinen lento 15. toukokuuta lähtien
– Varsovaan päivittäinen lisävuoro kesän huippusesongin ajaksi 5.6.-4.8.2017
– Dubliniin yksi viikkovuoro lisää talvikaudelle 2017
– Alanyan lauantainen lento jatkuu kesäkaudelta joulukuun puoleenväliin 2017 asti.