Uusimmat

Qatar Airways julkisti tulevaisuuden businesluokan

Qatar Airwaysin uudesta Qsuite -busnesluokassa löytyy yksityisiä sviittejä ja parisänky.

Qsuite -businessluokassa on tarjolla ensimmäisen luokan tasoista luksusta. Parisängyn lisäksi Qsuitessa on patentoitu quad seating -kokoonpano, jonka avulla matkustajat voivat luoda oman yksityisen tilansa ylellisessä ympäristössä.

Käytännössä parisänky ja quad-seating -kokoonpano ovat mahdollisia tehdä irrotettavien paneelien avulla, jolloin matkustajille voidaan luoda oma yksityinen tila.

Neljässä keskimmäisessä istuimessa kollegat, ystävät ja perheet saavat oman yksityisen sviitin, jossa he voivat työskennellä, syödä ja seurustella. Samalla matka voidaan räätälöidä asiakkaiden omien toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

Uusi Qsuite löytyy Qatar Airwaysin Boeing 777 -koneista.

Pohjoismaissa uusittu businesluokka löytyy lennoilla Kööpenhaminaan ja Tukholmaan.

Lisäksi Qsuite on tarjolla lennettäessä Lontooseen, Pariisiin, New Yorkiin, Chicagoon, Shanghaihin ja Canberraan.

Aluksi Qsuite-lentoja on Kööpenhaminan ja Dohan välillä kolmesti viikossa tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Kesäkuun alusta alkaen lentoja on päivittäin.

Qatar Airwaysin businessluokka palkittu maailman parhaana

Vuonna 2017 Qatar Airways palkittiin Skytraxin äänestyksessä jo neljättä kertaa vuoden lentoyhtiönä. Lisäksi sen business-luokka valittiin maailman parhaaksi.

Yhtiöllä on yli 200 nykyaikaista lentokonetta ja lentoja yli 160 keskeiseen kohteeseen kuudella eri mantereella. Uusimpia kohteita ovat Cebu ja Davao Filippiineillä, Langkawi Malesiassa ja Đà Nẵng Vietnamissa.