Uusimmat

Pohjoismaiset design-trendit näkyvät hotelleissa – Radisson Blu uudistuu

Helsingin Hietalahdenrannassa sijaitsevan Radisson Blu Seaside Hotellin uudistuksen ensimmäinen vaihe valmistuu keväällä, kun uudet Double King-huoneet otetaan käyttöön. Radisson Blu-ketjun sisustuksessa näkyvät Pohjoismaiset design-trendit entistä vahvemmin.

Radisson Blu Seasiden huoneissa on kaksi metriä leveä sänky sekä erilliset wc:t ja suihkutilat. Huoneet toimivat esimerkiksi nelihenkiselle perheelle sellaisenaan eikä lisävuoteita tarvita.

Pohjoismainen design näkyy hotellien sisustuksessa. Tänä vuonna se tuo hotellien sisustukseen enemmän puuta ja maanläheisiä värejä, kuten vihreää.

Luonto ja luonnonmateriaalit tarjoavat myös suunnittelijoille monipuolisia mahdollisuuksia luoda uusia sisustuksia.

Yksi esimerkki on Radisson Blu Hotel Nydalen Oslossa, jonka sisustuksen on suunnitellut Milla Boutique. Hotellissa on hyödynnetty luonnon elementtejä yhdistellen niitä valaisimiin, lamppuihin ja tekstiileihin.

Klassinen valkoinen vaihtuu sisustuksessa sinisen sävyihin. Sen rinnalla myös tummanvihreä on tulossa mukaan hotellien sisustukseen.

Tekstimainos: x

Siniset sävyt ja vihreä hallitsevat Radisson Blu Hotel Tromsøn hotellin aulaa ja tarjoavat mahdollisuuden rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Klassisen tyylikkässä värimaailmassa vaihtelevat beige, harmaa ja metallivärit, kuten hopea, tina ja ruostumaton teräs.

Radisson Blu Hotel Stavanger seuraa tätä suuntausta, jossa yhdistyvät hienostuneet, kirkkaat värit ja puiset yksityiskohdat.

Yksilölliset ja ainutlaatuiset sisätilojen yksityiskohdilla on entistä enemmän kysyntää. Ainutlaatuisuutta voidaan luoda lisäämällä rohkeita värejä tai yhdistelemällä poikkeuksellisia materiaaleja.

Esimerkiksi Radisson Blue Hotel Scandinavia Oslon 21. kerroksessa sijaitsevasta baarista on tullut katseenvangitsija.

Matot, erityisesti suurikokoiset, tulevat näkymään vuonna 2017 entistä enemmän hotellien sisustuksessa. Niillä voidaan myös kehystää lähes kaikkea ruokapöydistä sohviin. Sisustuksessa suositaan enemmän pehmeitä materiaaleja, sekä kuvioituja että yksivärisiä.

Radisson Blu Hotel Metropolissa Helsingborgissa suuntaus näkyy vahvasti. Inspiraatiota on saatu kesällä 1955 kaupungissa järjestetystä kansainvälisestä arkkitehtuurin ja designin näyttelystä H55.

Työtiloissa uusi trendi on virtaviivaiset, tyylikkäät työpöydät. Kasvava tarve pystyä toimimaan kotoa luo kysyntää tyylikkäille työpisteille.

Radisson Blu Hotel Strand Hotellissa Tukholmassa työpöytien materiaaleina on käytetty marmoria ja metallia.

Valaistuksessa ollaan palaamassa takaisin näyttäviin ja visuaalisesti selkeisiin valaisimiin.

Radisson Blu Scandinavia Hotellissa Kööpenhaminassa aamiaistilan valaisu on toteutettu näyttävästi.