Uusimmat

Pariisin parhaimmat hostellit

St Christopher's Inn Hostelli Pariisissa.

Pariisi on mainio lomakohde myös pienen matkabudjetin omatoimimatkailijalle. Pariisin hostelleissa on reppumatkailijan suosimia kohteita, joita voi suosittaa kaikille kaupungissa vieraileville.

Yksi Pariisin uusimmista hostelleista St. Christopher’s Hostel sijaitsee Pariisin Bassin de la Villette -alueella vain 350 metrin päässä Crimén metroasemalta.

Hostellin asiakkaat ovat antaneet myönteistä palautetta TripAdvisorissa esimerkiksi ystävällisestä palvelusta, puhtaista huoneista ja miellyttävästä ympäristöstä.

St. Christopher’s Hosteliin kuuluu terassi, jolta on näkymä kuuluisalle Canal Saint-Martinille.

Hostellissa on sekä makuusaleja että yksityishuoneita. Kaikkiin St Christopher’s Inn Parisin makuusaleihin kuuluu jaettu kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Huoneissa on myös lämmitys ja lukittava kaappi.

St. Christopher’s Hostellista on 950 metriä Cité des Sciences -tiedekeskukseen ja Louvre-museo on 20 minuutin metromatkan päässä. Gare du Nord on 15 minuutin metromatkan päässä.

Huonevaraukset Booking.comin kautta.

Le Village Hostel & Budget Hotel

Le Village Hostel sijaitsee lähellä historiallista ja taiteilijoiden suosimaa Montmartren aluetta 18. kaupunginosassa. Hostellin lähellä sijaitsevat Pariisin nähtävyyksistä Sacre Coeur ja Punainen mylly. Alueella on mielenkiintoista arkkitehtuuria, museoita ja muistomerkkejä.

Hostellissa on kaikkiaan 27 ilmaistoitua huonetta, joista osa hotellitasoista majoitusta tarjoavia yhden ja kahden hengen huoneita, osa isompia majoitussaleja. Huoneiden yhteydessä on oma kylpyhuone.

Asiakkaat ovat Tripadvisoryn arvioinneissa antaneet palautetta ystävällisestä palvelusta, erinomaisesta sijainnista ja siisteydestä. Hostellin sisustus muistuttaa Montmarten taiteellisesta kultakaudesta.

Huonevaraukset Booking.comin kautta.

The Bastille Hostel

The Bastille Hostel sijaitsee keskeisellä paikalla Pariisissa, lähellä useimpia matkailunähtävyyksiä ja vilkasta Oberkampfin ja Bastillen yöelmää.

Hostelli on saanut TripAdvisorissa kritiikkiä muun muassa tiukoista säännöistä, jotka koskevat huoneita. Hostelli ei ehkä ole paras valinta, jos ajatuksena on bilettää hostellissa, mutta sijainnin lisäksi tarjolla olevat yhden ja kahden hengen huoneet saavat monet valitsemaan sen.

Huonevaraukset TripAdvisorin kautta.

Oops! Hostel

Oops Hostel on saanut kiitosta värikkäästä ja jopa omituisesta sisustuksesta, joka kuitenkin miellyttää matkailijoita. Hostelli sijaitsee Pariisin eteläosassa 13. alueella, noin viiden minuutin kävelymatkan pässä Place d’Italiesta ja sen ostoskeskuksesta.

Matkailusivusto TripAdvisoryssa asiakkaat ovat kiitelleet hotellin sijaintia, hyviä yhteyksiä julkisilla sekä huoneiden siisteyttä ja hyvää palvelua. Huoneissa on oma suihku ja wc.

Kävelyetäisyydellä on useita ravintoloita ja kahviloita.

Huonevaraukset TripAdvisorin kautta.

Vintage Hostel

Pariisin urbaanilla Gare du Nord-alueella sijaitseva on Vintage Hostel sopii erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostaa shoppailu, taide ja arkkitehtuuri. Hostelli sijaitsee 9. kaupunginosassa vain 500 metrin päässä Gare du Nordin rautatieasemalta ja 15 minuutin kävelymatkan päässä Moulin Rougesta.

Hostellin asiakkaat ovat TripAdvisor-matkailusivustolla kiitelleet ystävällistä henkilökuntaa ja hostellin rentoa ilmapiiriä sekä aamiaista. Kritiikkiä on tullut pienistä huoneista ja ajoittaisesta melusta.

Hostellissa on kahden hengen huoneiden lisäksi makuusaleja. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone.

Huonevaraukset Booking.comin kautta.

Caulaincourt Square Hostel

Caulaincourt Square Hostel on remontoitu hiljattain ja asiakkaiden käytössä on yhden, kahden ja kolmen hengen huoneita sekä makuusaleja. Osassa on oma kylpyhuone. Hostelli sijaitsee 18. kaupunginosassa Montmartressa, joka on suosittu matkailualue.

Boutique-hostellin uusitut art deco-tyyliset huoneet saavat kiitosta TripAdvisorin asiakasarvioinneissa. Kiitosta on tullut myös hostellin aamiaisesta sekä sijainnista. Monien mielestä Caulaincourt Square Hostel on samaan aikaan hostelli ja hotelli.

Huonevaraukset Booking.comin kautta.

Young & Happy Hostel

Young and Happy Hostel sijaitsee Pariisin Rue Mouffetardin latinalaiskorttelissa, mikä on suosittua matkailualuetta. Hostelli on toiminut samassa paikassa jo vuosia, joten sillä on paljon kanta-asiakkaita, jotka majoittuvat aina samassa hostellissa.

TripAdvisorin arvioinneissa henkilökunta saa kiitosta, kritiikkiä sen sijaan tulee pienehköistä huoneista ja kuluneista kalusteista. Hostellin suosiota lisää sen loistava sijainti.

Huonevaraukset Booking.comin kautta.

Peace & Love Hostel

Peace & Love on 10. kaupunginosassa Républiquessa sijaitseva nuorisohostelli, josta on näkymät Pariisin Canal Saint-Martin -kanavalle. Hostellissa on kahden hengen huoneiden lisäksi majoitusta usesan henkilön majoitussalissa. Useimmissa huoneissa on kerrossängyt.

Hostellia ei voi suositella kaikille omatoimimatkailijoille, TripAdvisor-sivuston perusteella hostelli miellyttää eniten biletystä harrastaville asiakkaille, jotka matkustavat pienellä budjetilla.

Huonevaraukset TripAdvisorin kautta.

Woodstock Hostel Montmartre

Woodstock Hostel Montmartre hostelli sijaitsee 9. kaupunginosassa Operassa lähellä Montmartren aluetta ja kohtuullisen kävelymatkan päässä Pariisin keskustasta. Viiden minuutin kävelymatkan päässä on Anversin metroasema, josta on hyvä yhteys Pigagallen alueelle sekä Riemukaarelle. Kävelymatkan päässä sijaitsevat Opéra Garnier -oopperatalo sekä Place de la République -aukio.

TripAdvisorissa asiakkaat pitävät hostellin hinta-laatusuhdetta kohtuullisena erityisesti pienellä budjetilla liikkuville matkailijoille. Hostelli on arvioitu keskitasoiseksi.

Huonevaraukset Booking.comin kautta.

Aloha Hostel

Aloha Hostel sijaitsee 15. kaupunginosassa Porte de Versaillesissa, joka on suhteellisen tuntematon alue Lounais-Pariisissa. Lähietäisyydellä on kuitenkin matkailijoiden hyvin tuntema Eiffel-torni.

Hostellissa majoitusvaihtoehdot ovat kahden hengen huoneista kymmenen hengen majoitussaliin.

TripAdvisorin asiakasarvioinneissa mielipiteet hostellista ovat jakautuneet, osa on ollut tyytyväinen edulliseen hintaan ja siisteyteen, osa kritisoinut hostellin henkilökunnan heikkoa englannin kielen taitoa ja kuluneita tiloja.

Lue lisää Pariisin hostelleista:

Huonevaraukset: Booking.com – Pariisin hostellit
Lue arviointeja hostelleista: TripAdvisor – Pariisin hostellit