Uusimmat

Original Sokos Hotel Viruun uusia superior-huoneita

Original Sokos Hotel Viru saa uuden 93-huoneen Superior-hotellisiiven, kun Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria yhdistyvät.

Vuonna 2014 avautuneen Solo Sokos Hotel Estorian jokainen huone sisustettiin esittelemään yhtä virolaista tarinaa olympiaurheilijoista orkideankasvatukseen.

Omaa tarinaansa kertovat aulatiloihin sijoitellut, palkittujen virolaisten designerien suunnittelemat huonekalut ja sisustusesineet.

Estorian kiinnostavat tarinat ja nokkela muotoilu jäävät elämään keväällä 2020 avautuvissa hotelli Virun Superior-huoneissa tarjoten vieraille aitiopaikan virolaiseen elämään ja kulttuuriin.

Superior-hotellisiivessä majoittuvat vieraat voivat edelleen nauttia entisen Estoria-hotellin rauhallisesta tunnelmasta ja hyvästä yöunesta.

”Teemme Virusta nyt entistä kiinnostavampaa ja monipuolisempaa matkakohdetta. Hotellin sisääntuloaulasta luodaan entistä kutsuvampi, asiakkaita sujuvasti palveleva kohtaamispaikka ja aamiaistamme parannellaan esillepanosta ruokatuotteeseen”, sanoo Original Sokos Hotel Virun hotellinjohtaja Klaus Ek.

Huonevaraus booking.comista: Original Sokos Hotel Viru

Hotellien yhdistämisen taustalla ovat myös taloudelliset syyt.

”Operointi kahdella brändillä ei enää vastaa Tallinnan Sokos Hotellien  tulevaisuuden näkymiin”, Ek toteaa.

Original Sokos Hotel Virussa on 516 hotellihuoneen lisäksi useita ravintoloita, viihde- ja virkistyspalveluita, kokous- ja bankettikeskus, iso ostoskeskus, näköalabaari sekä KGB-museo.

Huonevaraus booking.comista: Original Sokos Hotel ViruBooking.com