Uusimmat

Original Sokos Hotel Tripla avautuu tammikuussa 2020

Original Sokos Hotel Tripla

Yli 90 metriä meren pinnan yläpuolelle kohoavassa Original Sokos Hotel Triplassa on 14 kerrosta, 430 huonetta ja 15 eri tavoilla jaettavaa ja yhdisteltävää kokous- ja juhlatilaa.

Helsingin Pasilassa kauppakeskus Triplan yhteyteen tammikuussa avattava hotelli tuo lisää tarjontaa pääkaupunkiseudun lisääntyneeseen majoitus- ja tapahtumapaikkakysyntään.

Original Sokos Hotel Tripla sopii hyvin myös lentomatkustajille, sillä Triplan yhteydessä olevalta juna-asemalta on suora yhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Kysyntää lisää Suomeen matkaavien ulkomaisten turistien kasvava määrä sekä lähilomailuun kannustava staycation-trendi. Lisäksi tapahtumat, konsertit ja messut tuovat Triplan alueelle vuodessa kolme miljoonaa kotimaista ja ulkomaista kävijää.

”Kokonaan uuden hotellin avaaminen Helsingissä on merkittävä hetki Sokos Hotels -ketjulle ja matkailunäkökulmasta myös koko kaupungin kehitykselle. Kysyntä hotellin tapahtuma- ja majoituspalveluille on ollut kova, ja varausaste on jo tässä vaiheessa ylittänyt odotukset”, kertoo Sokotel Oy:n liiketoimintajohtaja Heli Engblom

Huonevaraukset: Original Sokos Hotel Tripla (booking.com)

Original Sokos Hotel Triplan sijainti Pasilan uuden kaupunkikeskuksen ytimessä luo mahdollisuuden rakentaa hotellin ympärille uudenlaista yhteisöllisyyttä. Matkailijoille halutaan tarjota vierailu urbaanissa kyläyhteisössä, joka tuottaa aitoja elämyksiä. 

”Original Sokos Hotel Tripla on linkki kaupunkilaisten ja matkailijoiden välillä. Yhteisöllisyys ja paikallisuus tulee näkyväksi ja koettavaksi hotellin arjessa, pienissä ja isoissa kohtaamisissa. Hotellielämyksen sekä palvelukonseptien kehittämisessä teemme yhteistyötä mm. paikallisten taiteilijoiden ja Pasilan asukkaiden kanssa.”

Tasokkaat huoneet

Huipputasoisessa täyden palvelun hotellissa on noin 430 huonetta, joissa on 1011 vuodepaikkaa. Hotelli on kapasiteetiltaan Suomen suurimpia.

Äänieristetyissä huoneissa on 40-tuumainen taulutelevisio digitaalikanavilla. Kylpyhuoneissa on kylpyamme tai suihku ja hiustenkuivaaja. Asiakkaiden käytössä on huonehintaan sisältyvä langaton internetyhteys. Huoneissa on tallelokero, johon mahtuu myös kannettava tietokone.

Työmatkustajien tarpeisiin on työpöytä ja puhelin. Lisäksi huoneissa on silitysrauta/-lauta ja pimennysverhot. Siivouspalvelu on saatavilla päivittäin.

Huonevaraukset

Original Sokos Hotel Tripla (booking.com)