Uusimmat

Norwegian peruuttaa yli 4000 lentoa ja lomauttaa henkilökunnan

Peruutetut lennot vastaavat kaikkiaan noin 40 prosenttia Norwegianin kaukolentoverkostosta ja neljännestä prosenttia Euroopan lennoista.

Yhtiö peruuttaa suurimman osan kaukolennoista Yhdysvaltoihin Amsterdamista, Madridista, Oslosta, Barcelonasta ja Pariisista 13.-29. maaliskuuta välisenä aikana.

Maaliskuun 13. päivästä toukokuun loppuun asti Norwegian peruuttaa kaikki Rooman ja Yhdysvaltojen väliset lennot.

Lisäksi peruutetan kaikki lennot Pariisista, Barcelonasta, Madridista, Amsterdamista, Ateenasta ja Oslosta Yhdysvaltoihin 29. maaliskuuta alkaen huhtikuun loppuun asti.

Oslon ja Fort Lauderdalen väliset lennot jatkuvat 28. maaliskuuta saakka.

Sen sijaan kaikki reitit Lontoon Gatwickin ja Yhdysvaltojen välillä yhtiö lentää suunnitellun mukaisesti. Yhtiö kertoo reitittävänsä matkustuskiellon aikana mahdollisimman monen asiakkaan lennot Lontoon kautta.

Skandinavian sisäisiä lentoja peruutetaan

Norwegian peruuttaa myös suuren määrän kotimaan lennoistaan Norjassa ja lentoja Skandinaviassa, kuten Oslon ja Kööpenhaminan sekä Oslon ja Tukholman välillä. Useita kotimaan ja Skandinavian sisäisiä lentoja yhdistetään.

Myös kaikki lennot Italiaan peruutetaan.

Norwegian kertoo olevansa yhteydessä peruuntuneiden lentojen asiakkaisiin, ja tarjoaa mahdollisuutta esimerkiksi siirtää lennot myöhempään ajankohtaan.

Henkilökuntaa lomautetaan

Norwegian arvioi, että se joutuu lomauttamaan jopa puolet henkilökunnastaan, ja luku voi kasvaa vielä myöhemmin keväällä. Norwegianilla on noin 11 000 työntekijää.

Väliaikaiset lomautukset vaikuttavat kaikkiin yhtiön osastoihin.