Uusimmat

Norwegian ja easyJet aloittavat yhteistyön

Norwegian ja brittilentoyhtiö easyJet aloittavat yhteistyön, jossa Norwegianin kaukoreitit tulevat myyntiin easyJetin uuteen varauspalveluun.

Uuden palvelun myötä easyJetin asiakkaat voivat varata jatkoyhteyksiä Norwegianin kaukoreiteille yhdellä varauksella.

easyJet on ottanut käyttöön uuden varauspalvelun, jossa matkustajilla on mahdollisuus yhdistää easyJetin lento muiden lentoyhtiöiden kaukoreittien kanssa – mukaan lukien Norwegianin kaukolennot Yhdysvaltoihin, Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan.

easyJetillä on yli 800 lyhyen matkan reittiä 31 maassa.

Ensivaiheessa varauspalvelu on saatavilla Lontoon Gatwickistä lennettäville reiteille. Suunnitelmissa on, että palvelu tulee mahdolliseksi lähitulevaisuudessa myös muilla suurilla lentoasemilla Euroopassa. Norwegianilla on tällä hetkellä 13 kaukoreittiä Gatwickistä – 11 reittiä Yhdysvaltoihin Singaporen ja Buenos Airesin reittien lisäksi.

– Teemme mahdolliseksi sen, että kaikilla on mahdollisuus lentää. Siksi on erittäin ilahduttavaa aloittaa yhteistyö easyJetin kanssa, sanoo Norwegianin kaupallinen johtaja Thomas Ramdahl.

– Yli 1,2 miljoonalla easyJetin asiakkaalla on jatkoyhteyksiä Lontoon Gatwickistä ja varauspalvelulle, joka tekee prosessin yksinkertaisemmaksi matkustajille, on suuri kysyntä. Lentoyhtiöillä, joiden kanssa aloitamme yhteistyön, on erilaisia maailmanlaajuisia verkostoja, sanoo easyJetin konsernijohtaja Carolyn McCall.