Uusimmat

Norwegian aloitti lennot Brasiliaan

Norwegian on aloittanut lennot Lontoon Gatwickistä bralialaiseen suurkaupunkiin Rio de Janeiroon.

Uusi suora reitti sopii myös Suomesta lähteville matkustajille, jotka voivat lentää helposti yhdellä vaihdolla Lontoon Gatwickin kautta Rio de Janeiron lisäksi myös Buenos Airesiin.

– Odotamme innolla, että voimme tehdä Etelä-Amerikasta entistäkin saavutettavamman eurooppalaisille matkustajille ja erityisesti, että voimme tarjota brasilialaisille edullisia lentolippuja Eurooppaan ja pääsyn laajaan reittiverkostoomme, sanoo Norwegianin konsernijohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian lentää neljä kertaa viikossa Lontoon Gatwickin ja Rio de Janeiron välillä. Lennoille on hyvät yhteydet Helsingistä ja muista pohjoismaisista pääkaupungeista.

– Norwegian lennoilla Brasiliaan on suuri merkitys Brasilian matkailulle. Mahdollisuus edullisiin lentolippuihin on ratkaisevaa matkailijamäärien kasvattamisessa, uusien työpaikkojen luomisessa ja Brasilian talouden vahvistamisessa, sanoi Brasilian matkailuministeri Vinicius Lummertz.

Norwegianilla on jo ennestään päivittäiset lennot Lontoon Gatwickin ja Argentiinan pääkaupungin Buenos Airesin välillä. Norwegian tarjoaa myös kuusi kotimaan reittiä Argentiinassa Buenos Airesin sekä Córdoban, Mendozan, Iguazún, Neuquénin, Barilochen ja Saltan välillä. 

Neljästi viikossa Rio de Janeiroon

Norwegian lentää Lontoon Gatwickin ja Rio de Janeiron välillä neljä kertaa viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Uusi reitti liikennöidään Boeing 787 Dreamliner -koneilla.