Uusimmat

Norse Atlantic Airways aloittaa lennot Norjasta Yhdysvaltoihin

Uusi norjalainen lentoyhtiö Norse Atlantic Airways alkaa lentää kesäkuussa Oslosta New Yorkiin.

Reittikohteita ovat myös Fort Lauderdale, Orlando ja Los Angeles.

Ensimmäinen lento lähtee Oslosta New Yorkiin 14. kesäkuuta. Lentoja on aluksi kahdesti viikossa, mutta päivittäiset lennot alkavat yhtiön mukaan heinäkuun alussa.

Floridan Fort Lauderdaleen lennot alkavat 18. kesäkuuta, ja lentoja on kolmesti viikossa. Kolmas reittikohde Yhdysvalloissa on Orlando, jonne lennot alkavat 5. heinäkuuta. Los Angelesin reitti avautuu elokuussa.

Lennot Oslosta Fort Lauderdaleen alkavat 18. kesäkuuta ja niillä on kolme viikoittaista lentoa yhdensuuntaisilla hinnoilla alkaen 1497 NOK.

Yhtiö aikoo aloittaa myöhemmin lennot Lontoosta ja Pariisista Yhdysvaltoihin.

Lennoilla on kaksi matkustusluokkaa, Economy ja Premium.

Edullisin turistiluokan lippu sisältää istuimen alle sijoitettavan käsimatkatavaran. Economy Classis lippu sisältää myös ruumassa kuljetettavan matkatavaran, sekä yhden lentoaterian. Economy Plus -lipun hintaan sisältyy myös toinen ateria sekä Priority-nousu koneeseen.

Premium -luokassa matkustaville tarjolla on leveämpi istuin, enemmän jalkatilaa sekä kaksi lipun hintaan sisältyvää ateriaa ja Priority-nousun koneeseen.

Norse Atlantic Airways on perustettu vuonna 2021, ja sen suurin osakkeenomistaja on Bjørn Tore Larsen. Yhtiöllä on 15 Boeing 787 Dreamlineria, joilla se operoi Euroopan ja Yhdysvaltojen välisiä lentoja.