Uusimmat

Napapiirillä sijaitsevasta Rovaniemen Ounasvaarasta on tullut suosittu kesäkohde

Ounasvaaran Bike Parkin huipulle pääsee maisemahissillä

Rovaniemen Ounasvaara on yhdistelmä Lapin parhaita paloja ja kaupunkiloman mahdollisuuksia aivan Rovaniemen keskustassa, mutta samalla vain kivenheiton päässä Lapin erämaasta. 

Erityisesti lapsiperheet ja lomailun helppoutta arvostavat ovat löytäneet Ounasvaaran, sillä Rovaniemelle pääsee kätevästi junalla tai lentäen.

Siirtyminen vaaran huipulta Lapland Hotels Sky Ounasvaarasta tai rannassa sijaitsevista Ounasvaaran Lapland Hotels Ounasvaara Chalets -mökeistä eri aktiviteettien ja palveluiden pariin onnistuu kävellen, mitä erityisesti lapsiperheet arvostavat.  

Lue lisätietoja ja varaa majoitus Ounasvaaralta booking.comista:
Lapland Hotels Sky Ounasvaara
Lapland Hotels Ounasvaara Chalets
Katso lisää majoitusvaihtoehtoja Rovaniemeltä

Vaaran täydeltä koko perheen aktiviteetteja

Ounasvaaran kesäaktiviteettien kestosuosikki on kesäkelkkarata, joka tarjoaa hienoja maisemia.

Sesongin uutuus on Ounasvaaran Bike Park, jossa pääsee tänä kesänä ajamaan rakennetuilla ja merkityillä alamäkiradoilla. Vaaran huipulle kuljetaan kävellen tai kätevästi maisemahissillä.

– Rantamaisemissa on mahdollista kokeilla puolestaan esimerkiksi SUP-lautailua tai perinteistä soutelua Kemijoella. Vuokraamme välineitä retkeilyyn, veneilyyn ja sähköpyöräilyyn ja järjestämme pyörä- ja veneilyretkiä, summaa  Lapland Safariksen operatiivinen johtaja  Rami Korhonen.

Joulupukki kuuntelee lahjatoiveita myös kesällä 

Monille lapsiperheille matkan kohokohta on vierailu Joulupukin Kammarissa, joka on auki vuoden jokaisena päivänä.

– Joulupukki ja tontut laittavat toiveet korvan taakse ja muistavat ne varmasti vielä joulunakin, sanoo Joulupukin Kammarin päätonttu Minttu Kariniemi-Aula.

Joulupukin Pajakylästä löytyy toki myös paljon muuta kivaa koettavaa – voit ylittää vaikka Napapiirin! Myös porot ja huskyt ovat kesälläkin valmiita vastaanottamaan rapsutuksia innokkailta lomalaisilta.