Uusimmat

Matkavekka lentää suoraan Vaasasta Euroopan lomakohteisiin

Matkavekka lisää tarjontaa Euroopan lomakohteisiin Vaasan lentokentältä. Matkavekan siivellä pääsee Vaasasta peräti 15 Euroopan kohteeseen sekä lisäksi kahdelle kiertomatkalle.

Matkavekan uutuuksia suoraan Vaasasta ovat Barcelona sekä Ateena, joissa eloisa kaupunkiloma yhdistyy rentoon rantalomaan.

Matkatarjonnassa on myös hotellivaihtoehtoja Costa Doradan rannikolla Barcelonan kupeessa, Ateenan rannikolla sekä Kreikan mantereella Loutrakissa, Tolossa ja Nafpliossa.

– Lomavalikoimaa on haluttu monipuolistaa ja tuoda pohjalaisille uusia kiinnostavia lomavaihtoehtoja. Rakkaat Kreeta, Algarve ja Teneriffa pysyvät ohjelmassamme, ja monen riemuksi aurinkovarma ja edullinen Turkki tekee paluun, Matkavekan kaupallinen johtaja Tiina Saari

Syys- ja marraskuussa Matkavekka tekee suoraan Vaasasta myös kaksi kiertomatkaa. Antiikin Kreikka vie tutustumaan länsimaisen historian sarastukseen ja esittelee mm. Akropoliksen, Olympian sekä Spartan.

Kierros Andalusiassa taas tarjoaa parhaat palat Espanjan eteläisimmästä alueesta Andalusiasta: Rondan, Sevillan, Alhambran ja Cordoban.

Lue lisää:

Matkavekan valmismatkat Vaasasta