Uusimmat

Matkavekka kevät 2019: Luonnonkaunis Azorit

Azorien pääkaupunki Ponta Delgada. Kuva: Matkavekka

Portugalille kuuluva Azorien saariryhmä on Matkavekan matkakohteena keväällä. Kohde tarjoaa erityisesti aktiivilomasta ja luonnossa liikkumisesta pitäville luontoelämyksiä.

Azoreilla voi sekä rentoutua että viettää aktiivisen loman. Valittavana on esimerkiksi patikkaretki, golf, maastopyöräily, kiipeily tai melontaretki – monien muiden aktiviteettien lisäksi.

Azoreilla voi nauttia vehreydestä, kukkaloistosta ja kauniista kraaterijärvistä, joten esteetikoille kohde tarjoaa ihailtavaa. Azoreja kuvataan usein myös Atlantin helmiksi, Eedenin puutarhaksi ja luonnonystävän paratiisiksi.
Lepoa kaivaapa voi rentoutua hotellin uima-altaalla.

Azorien saariryhmä muodostuu yhdeksästä saaresta, jonka pääsaari on São Miguel. Kohde ei ole vielä massaturismin kohde, mikä näkyy saaren hintatasossa.

Matkavekan hotellit Azoreilla sijaitsevat pääkaupungissa Ponta DelgadassaCapelasissaFurnasissa sekä Vila Campa do Francossa.

Matkavekalla on myös golfpaketteja, jotka sisältävät lentojen lisäksi tasokkaan htoellimajoituksen sekä rajoittamattomasti golfia Batalhan ja Furnasin erinomaisilla kentillä. 

Azorit on Matkavekan valmismatkakohteena keväällä 2019. Helsinki-Vantaan lisäksi lähtöjä on Lappeenrannasta, Jyväskylästä, Kuopiosta ja Porista.

Lue lisää:
Matkavekan Azorit