Uusimmat

Matkavekka kesä 2019 uutuus: Montenegro – Adrianmeren suosittu rantakohde

Matkanjärjestäjä Matkavekka lentää kesällä 2019 Montenegroon, josta on tullut Adrianmeren yksi suosituimmista matkailukohteista.

Montenegro sopii niin rantalomailijalle kuin aktiivilomaa etsivälle. Hiekkarantoja reunustavat vuoret kohoavat sisämaassa korkeimmillaan yli kahdentuhannen metrin eikä matka rannikkoseudulta jylhiin vuoristomaisemiin ole pitkä.

Rinteillä tuoksuvat sypressit ja tasangoilla viheriöivät viinitarhat ja persikkaplantaasit.  Kohde tarjoaa lukemattoman määrän häikäiseviä kuvauskohteita somettajalle.

Montenegrosta on tulossa jälleen suosittu matkakohde. Maa sijaitsee Adrianmeren itärannikolla, entisen Jugoslavian alueella. Naapureita ovat Kroatia, Bosnia ja Hertsegovina, Kosovo, Serbia ja Albania. Maa itsenäistyi vuonna 2006.

Tekstimainos: Varaa Matkavekan loma Montenegroon

Kotorin lahdella sijaitsevaan Hotel Parkiin kuuluu sisä- ja ulkouima-allas, aurinkoterassi ja yksityinen ranta.

Elokuvatähtien lomakohde

Jo 1950-luvulla monet elokuvatähdet lomailivat Montenegron rantalomakohteissa. Nykyisin Budvan lähellä sijaitsevan Sveti Stefanin saaren luksushotellissa viihtyvät monet maailmanluokan kuuluisuudet. 

Matkavekan valmismatkoilla majoitus tapahtuu Bijelassa tai lähellä Kroatian rajaa sijaitsevassa kaupunkikohteessa Herceg Novassa.

Bijela puolestaan sijaitsee kauniin merenlahden Kotorinlahden rannalla. Se on alkujaan pieni kalastajakylä, joka sijaitsee kauniissa maisemissa meren ja vuoriston ympäröimänä.

Matkavekka lentää Montenegroon vuonna 2019 touko-syyskuun välisenä aikana.