Uusimmat

Matkavekka aloitti lomamatkat Madeiralle

Kuva: Matkavekka

Matkavekan valmismatkat Madeiralle ovat räätälöitävissä halutun kestoiseksi ja sisältävät lennon lisäksi majoituksen ja matkalaukun kuljetuksen.

Madeira on saari, jossa on tarjolla kauniita luontokohteita, vaellusreittejä ja portugalilaisen keittiö herkkuja.

Perusmatkat sisältävät viikon tai kahden viikon valmismatkoja, mutta paketin voi myös räätälöidä halutun kestoiseksi. Lento+hotelli-lomapakettien hinnat ovat dynaamisia ja muuttuvat varaustilanteen mukaan.

Talvella 2019-2020 lentoja on Helsinki-Vantaalta, mutta syksystä 2020 alkaen lomalentoja on myös Kuopiosta, Porista, Kokkolasta, Jyväskylästä, Joensuusta, Lappeenrannasta ja Kemistä.

Lomakohteina Madeiralla ovat saaren pääkaupunki Funchal ja saaren itäpuolella sijaitseva Santa Cruz.

Funchalia ympäröivät jyrkät rinteet, jotka ovat täynnä hyvinhoidettuja taloja pienine pihoineen. Samalla Funchal on moderni kaupunki, jossa voit viettää kaupunkiloman ja luontoloman mukavan yhdistelmän.

Suosittuun satamakaupunkiin pysähtyvät myös monet risteilyalukset.

Santa Cruz on pikkukaupunki, joka kannustaa rauhalliseen, levolliseen ajanviettoon. Kapeiden katujen varsilla on pikkukauppoja, kahviloita ja pieniä ravintoloita.

Santa Cruzista pääsee Funchaliin paikallisilla busseilla tai hotellin omalla ilmaiskuljetuksella. Monet vuokraavat myös auton ja kiertävät saarta omatoimisesti.

Kuva: Matkavekka