Uusimmat

Matkapojat aloittaa Kanarian rantalomat marraskuussa

Tamperelaisyritys Matkapojat Oy aloittaa 19. marraskuuta 2021 lomalentojen sarjan Gran Canarialle yhteistyössä flytoCanarias -lentoyhtiön kanssa.

Kohteena on Playa del Inglés, ja matkat sisältävät lennot ja matkatavaroiden kuljetuksen koneessa, hotellimajoituksen ja kuljetukset kohteisiin. Suomenkielinen opas on mukana lentokenttäkuljetuksilla.

Lennot lähtevät Helsingistä kerran viikossa perjantai-iltapäivisin. Matkasarja alkaa 19.11.2021 ja jatkuu 22.04.2022 asti.

– Lupaamme tuoda yhteistyön myötä erittäin kilpailukykyiset hinnat markkinoille, sanoo Matkapoikien toimitusjohtaja Ari Penttilä.

Penttilän mukaan koronapandemiaan liittyvien matkustusrajoitusten hellittäessä valmismatkoille on kysyntää.

– Matkailun elpyminen alkaa vihdoin näkymään lisääntyneenä kysyntänä loppuvuoden sekä ensi vuoden matkoihin. Näillä rantalomilla pystymme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin rantalomakohteista ja voimme tarjota entistä monipuolisemman matkatarjonnan.

Cran Canaria on suomalaisten klassikkolomakohde ja Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari.

Hotellivalikoimissa Matkapojilla tulee olemaan kolmen ja neljän tähden hotelleja.

Matkapoikien lennoista vastaava FlytoCanarias on espanjalainen lentoyhtiö, joka käyttää lennoilla Airbus 321-mallin laivastoa. Lennoilla on espanjalainen henkilökunta.