Uusimmat

Manta Air – Malediivien uusi lentoyhtiö

Manta Air on uusi alueellinen lentoyhtiö, joka lentää Malediivien saariston sisäisiä lentoja.

Yhtiön kalustona on uusia ATR 72-600 -potkuriturbiinikoneita, jotka soveltuvat hyvin lyhyille saarten välisille lennoille. Reittikohteita ovat Velana, Kudahuvadhoo Dhaalun atolleilla sekä Dharavandhoo Baan atolleilla.

Intian eteläkärjen lounaispuolella sijaitsevassa Malediivien saaristossa vieraillee vuosittain yli miljoonaa matkailijaa. Matkailu on saarivaltion tärkein elinkeino, ja matkailijamäärien kasvaessa saarien välisille yhteyksille on yhä enemmän tarvetta.

Tällä hetkellä matkailijan tarvitsemia palveluita löytyy 80 saaresta. Toiminnassa on yli 130 lomakeskusta sekä 400 majoitusliikettä.

”Manta Airin tavoitteena on tarjota kaikille asiakkaillemme luotettava, ystävällinen ja vaivaton matkakokemus. Upouudet lentokoneet ovat hiljaisia ja niissä on enemmän jalkatilaa”, sanoo Manta Airin toimitusjohtaja Mohamed Khaleel.

Uudet ATR 72-600 potkuriturbiinikoneet

Malta Airin laivastossa on kolme uutta ATR 72-600 -potkuriturbiinikonetta. Manta Air on tehnyt pitkäaikaisen huoltosopimuksen koneiden huollosta valmistajan ATR:n kanssa.

Koneissa on kaksi matkustusluokkaa. Comfort-luokassa istuinväli on 32 tuumaa, ja tarjolla on business-luokkaa vastaava Sapphire-luokka, jossa istuinväli on 36 tuumaa.

Malta Air on yksityinen yhtiö, jonka omistavat sijoitusyhtiöDeep Blue Private Limited sekä Umar Mohamed Maniku.