Uusimmat

Maailman hauskimmat perhehotellit

Lomailu lasten kanssa voi olla kaikille perheenjäsenille tapahtumarikas ja mieluisa irtiotto arjesta. Hotelli- ja lentohakukone momondo kokosi yhteen listan hauskimmista ja mielikuvituksekkaimmista perhehotelleista, joissa lomailu sujuu viihtyisissä merkeissä.

Momondon listaamia hotelleja ei ole tarkoitettu pelkästään yöpymiseen, vaan ne tarjoavat runsaasti hauskaa tekemistä myös päiväsaikaan.

Legoland-huvipuiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva Hotel Legoland on jokaisen pienen (ja isommankin) Lego-fanin unelmakohde. Perhehotellin huoneet on sisustettu teemoittain, joten vieraat voivat valita viettävätkö yönsä kuin rohkea ritari, suloinen prinsessa, vaarallinen merirosvo, urhea supersankari tai kenties hiipivä ninja.

Huoneista on näkymä suoraan huvipuistoon ja erillinen sisäänpääsy sekä puistoon että Billundin uimahalliin. Hotellissa on huomioitu lapset myös muuten, ja sieltä löytyy esimerkiksi leikkikenttä sekä huone täynnä legoja.

Fantasyland Hotel & Resort, Edmonton, Kanada

Kanada ei ehkä ole ensimmäisenä lapsiperheiden lomalistalla, mutta maata ei kannata väheksyä lomakohteena sillä keskellä Kanadaa Edmontonissa sijaitseva Fantasyland on oiva kohde lapsiperheelle.

Hotellissa on 15 eri teeman mukaan sisustettua huonetta, joissa voi nukkua niin avaruudessa, iglussa kuin villissä lännessäkin.

Mukavuudenhaluisten ei tarvitse edes poistua kauas hotellista, sillä se sijaitsee jättimäisessä ostoskeskuksessa, josta löytyy myös muun muassa huvipuisto, vesipuisto sekä minigolfrata.

Universal’s Loews Portofini Bay Hotel, Orlando, USA

Kukapa ei haaveilisi lomasta Floridan auringon alla ja sen hulppeissa huvipuistoissa? Universal’s Loews Portofino Bay Hotel sijaitsee aivan maailmankuulun Universal Studios Floridan vieressä, ja on täydellinen hotelli lapsiperheelle.

Koko hotelli on kuin hurmaava pikku-Italia, lapsia unohtamatta – useamman uima-altaan lisäksi hotellista löytyy nimittäin Kätyrit-teemaisia sviittejä, joissa yöpyminen on taatusti elämys pikkuväelle.

Jumbo Stay Hotel, Tukholma, Ruotsi

Jumbo Stay Hotel sijaitsee kätevästi lähellä Arlandan lentokenttää Tukholmassa. Kyseessä ei kuitenkaan ole ihan mikä tahansa hostelli, vaan se on rakennettu entiseen Boeing 747 -koneeseen eli jumbojettiin.

Yöpymisvaihtoehtoja on sviitissä, omassa huoneessa tai makuusalissa, joista jokainen on varmasti unohtumaton kokemus koko perheelle.

Ohjaamossa tai konehuoneessa majoittuminen on kuin liitelisi pilvien yllä, mutta jalat tukevasti maassa. Lentokoneen keulassa on svitiin lisäksi yleinen näköalatasanne, josta pääsee tunnelmoimaan pilottien näkymää.

Explorers Hotel, Pariisi, Ranska

Explorers Hotel sijaitsee vain kivenheiton päässä Pariisin Disneylandista, yhdestä Euroopan ykköskohteista lapsiperheille.

Perhehotellin huoneissa on viisi eri teemaa, ja vieraat voivat valita yöpyvänsä esimerkiksi linnassa tai hurjan viidakon keskellä. Makeisiin uniin löytyy myös huone, joka on sisustettu lattiasta kattoon karamelleilla.

Omaperäisten huoneiden lisäksi hotellista löytyy muun muassa merirosvolaivan muotoinen leikkialue sekä lämmitetty uima-allas.

Landhotel Beverland, Ostbervern, Saksa

Saksaan päin matkaavien lapsiperheiden kannattaa tutustua Landhotel Beverland -hotelliin, jossa on peräti 62 eri teemalla sisustettua huonetta.

Jotkut huoneista ovat hieman aikuisempaan makuun, kuten yö oluttynnyrissä, mutta suurin osa miellyttää varmasti myös perheen pienempiä.

Hotellissa voi yöpyä vaikkapa ”vedenalaisessa” huoneessa tai Tähtien Sodan hahmojen keskellä. Pienimpien makuun löytyy myös merirosvo- ja prinsessahuoneita.

Tivoli Hotel, Kööpenhamina, Tanska

Kööpenhaminan sydämessä sijaitseva Tivoli Hotel on saanut innoituksensa kaupungin maineikkaasta huvipuistosta.

Hotellissa on kolmen eri teeman mukaisia huoneita, jotka saavat yöpymisen tuntumaan huviretkeltä. Yksi mukailee tivolin legendaarista vartiota, joten huoneen sisustuksessa seikkailevat rummut ja trumpetit, toinen taas kunnioittaa tivolitanssijaa ja on sisustettu romanttisesti kukkasin. Kolmannessa huoneessa seikkailevat tivolin kuulu klovni sekä kuumailmapallot.

Georgian House Hotel, Lontoo, Englanti

Georgian House Hotel voi näyttää ulospäin tyypilliseltä lontoolaishotellilta, mutta jokainen Harry Potterin lukenut tietää, että asiat eivät välttämättä ole sitä miltä näyttävät.

Hotelli nimittäin kätkee sisäänsä tavallisten huoneiden lisäksi aidon velhon kammarin, jonne kuljetaan salaisen, kirjahyllyn taakse kätketyn oven kautta. Lumottu tunnelma jatkuu huoneessa ja sen sisustuksessa, ja yöpyjät voivat todella kuvitella yöpyvänsä Tylypahkassa tavallisen hotellin sijaan.
Lapsiystävällinen hotelli tarjoaa myös ajanvietettä sekä lapsiperheille räätälöityjä palveluita.