Uusimmat

Luksushotelli panostaa hyvinvointiin

Hotellielämyksien kehittyessä myös hyvinvointi valtaa lisää alaa matkustajille tarjottavien palveluiden joukossa.

Hotelliketju Accor on tutkinut, mikä rooli hyvinvoinnilla on matkailuelinkeinossa ja kuinka tämän alueen tarjonta voi nostaa matkailualan aivan uudelle tasolle.

Ketjun teettämä tutkimus It’s a Wellness World: The Global Shift Shaking up Our Business osoittaa, että 77 prosenttia kuluttajista tekee päivittäisessä elämässään aktiivisia valintoja pysyäkseen terveenä.

Esimerkkeinä mainitaan terveellinen ravinto ja stressiä lieventävät toiminnot.

Noin puolet luksusmatkailijoista on lisäksi sitä mieltä, että he haluavat pyrkiä elämään vieläkin terveellisemmin tulevana vuonna. Tutkimus osoittaa myös, kuinka vaihtuvat taloudelliset ja sosiaaliset tekijät edistävät kehitystä ympäri maailman.

– Investoimalla suureen valikoimaan hyvinvointielämyksiä, jotka auttavat vieraitamme voimaan hyvin koko matkan ajan, luomme edellytykset voimakkaalle kasvulle, sanoo Accorin luksus- ja premium-segmentin Wellness-osaston VP Emlyn Brown.

Monilla Accorin hotellituotemerkeistä on pitkä historia terveyden ja hyvinvoinnin saralla.

Sofitel Golfe d Ajaccio Thalassa Sea and Spa, Ranska

Raffles Hotels & Resorts pyrkii luomaan hotelleissaan rauhaa ja tasapainoisuutta erilaisten Feng Shui- ja biofiliatekniikoiden avulla. Tuotemerkki on panostanut myös erilaisiin unikuureihin, joissa vieraat pyrkivät parantamaan yöuniaan aromaterapian ja kasvonaamioiden avulla.

Sofitel Kunming, Kiina 

Fairmont Hotels & Resorts puolestaan toivottaa vieraansa tervetulleiksi sadoin erilaisin hyvinvointikokemuksin. Tarjolla on kaikkea vauhdikkaista elämyksistä rauhoittumishetkiin. Viheralueiden läheisyys saa vieraat tuntemaan luonnon rauhallisuuden. Laaja tarjonta erilaisia kuntoilumahdollisuuksia auttaa heitä pysymään liikkeessä. Hotellin ravintola-annoksissa on hyödynnetty ekologisia ja paikallisia raaka-aineita.