Uusimmat

Lufthansalla kesällä San Franciscoon – kesälennot Münchenin kautta

Münchenin lentoasema

Lufthansa lisää tuntuvasti kapasiteettia kesän matkustussesonkiin. Suomalaiset matkustavat Lufthansalla Münchenin kautta muun muassa Välimerelle ja Yhdysvaltoihin.

Lufthansa tarjoaa Helsinki-Vantaalta edullista kesälentoa etsiville matkustajille vaihtoehdon lentää Münchenin kautta. Lufthansa lisää tarjontaa Pohjois-Amerikkaan ja tytäryhtiö Eurowings lentää Münchenin kautta yli 30 eurooppalaiseen kaupunkiin.

Maaliskuun lopulla voimaan astuvat lentoyhtiöiden kesäaikataulut tarjoavat runsaasti uusia vaihtoehtoja lentää kesälomalle.

Münchenin kentältä lennetään kesällä 2017 yli 250 000 lentoa 238 kohteeseen 68 maassa. Näistä kaukokohteita on 50.

Toukokuun lopulta syyskuuhun Lufthansa ja United Airlines lentävät päivittäin San Franciscoon.

Saksalainen Condor lisää myös tarjontaansa kaksi kohdetta Pohjois-Amerikassa. Yhtiö lentää kahdesti viikossa Las Vegasiin ja Seattleen. Kerran viikossa yhtiö lentää Kuubassa sijaitsevaan Holguiniin.

Saudia puolestaan lentää neljästi viikossa Riyadhiin ja kolmesti viikossa Jeddahiin.

Eurowings lentää Eurooppaan

Lufthansa-konserniin kuuluvalla Eurowingsillä on Münchenissä neljä konetta, joilla yhtiö lentää 31 kohteeseen Euroopassa. Eniten tarjontaa on Italiaan, Kreikkaan ja Kroatiaan.

Italiassa Eurowingsin kohteina ovat Brindisi, Cagliari ja Lamezia Terme sekä Sisiliassa Catania ja Palermo.

Kreikassa reittikohteita ovat Chania, Kavala, Heraklion ja Thessaloniki. Lisäksi lentoja on saarista Korfulle, Kosille ja Rodokselle sekä Ibizalle.

Myös Kroatia on suosittu lomakohde ja Lufthansan asiakkaat lentävät Eurowingsillä Dubrovnikiin, Splitiin, Pulaan ja Zadariin.

Uutena kohteena Lufthansa aloittaa Münchenin kautta lennot Ranskan länsirannikolla sijaitsevaan Nantesiin.