Uusimmat

Lufthansa aloittaa suorat kesäreittilennot Kuusamoon toukokuussa

Saksalainen Lufthansa lentää Frankfurtin ja Kuusamon välillä kerran viikossa toukokuusta lokakuun loppuun asti.

Lufthansan lento tarjoaa myös erinomaiset yhteydet muualta Euroopasta Frankfurtin kautta Kuusamoon ja takaisin. Vastaavasti Kuusamosta lähtevillä matkustajilla on pääsy Frankfurtin kautta Lufthansan reittiverkostoon.

Lento operoidaan Airbus A319 konetyypillä, jossa on 138 paikkaa.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun merkittävä kansainvälinen lentoyhtiö aloittaa suorat lennot kesäaikataulussa Euroopasta Suomen Lappiin.

Lennot operoidaan lauantaisin 22.5. – 30.10.2021

Frankfurt–Kuusamo, LH 872, kello 11:10–15:20
Kuusamo–Frankfurt, LH 873, kello 16:25–18:40.

– Olemme nähneet miten paljon potentiaalia on Keski-Euroopasta Kuusamoon tulevassa matkailussa, ja odotamme siksi innolla kasvavaa tarjontaamme Suomessa, sanoo Lufthansan Suomen ja Baltian myyntijohtaja Christopher Zimmer.

– Tämä on hieno osoitus siitä, että Kuusamon kesällä on vahvaa vetovoimaa maailmalla, toteaa Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n myyntijohtaja Kimmo Rautiainen. Kuusamon ja Lapin kesän luonto, rauha ja väljyys sekä monipuoliset aktiviteetit kiinnostavat erityisesti näinä haastavina aikoina. Toivomme, että lennot päästään aloittamaan suunnitellusti, Rautiainen jatkaa.

Lufthansan talviaikataulun viikoittaiset reittilennot Frankfurtista Kuusamoon alkavat lauantaina 18.12.2021 ja jatkuvat maaliskuun 2022 loppuun asti.